2777
2789

توی فامیل مون یک پسری هست که ضریب هوشی بالایی داشته  و توی اوج فقر به جایگاه بالایی رسیده و شغل عالی و درآمد  خیلی خوبی داره

خدا رو شکر کلی خونه و زمین خریده و درکل درآمدش بالاست برای همسر و بچه هاش اصلا کم نمیزاره

ولی مادرش  خیلی فقیر است و با صدقه زندگی می کنه

یک آلونک اجاره ای داره که هر سال جا به جا میشه و رو میندازه به فامیل برای اضافه کردن ودیعه و اجاره کردن یک خونه ی جدید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا این پسره به برادرشوهرم گفته درسته که اونی که ورشکسته  شد پدرم بود.

اونی که خیانت کرد پدرم بود.

ولی روز اولی که مادرم با پدرم  ازدواج کرد پدرم مرد ثروتمند و تاجر موفقی بود.

چرا مادرم از پدرم مراقبت نکرد؟؟؟؟

پدرم کلی خونه داشت  زمین داشت درآمد  بالا داشت 

چی شد که پدرم اونجوری ورشکسته  شد؟

باباهه  بعد از ورشکستگی و از دست  دادن اموالش متاسفانه سکته کرد و از دنیا رفت  و تمام دارایی هاش رفت بابت قرض  هاش

برادرشوهرم رفته با پسره صحبت کرده که باید هوای مادرت را هم داشته باشی حداقل براش یک خونه ی خوب اجاره ...

اگه اینکارو ی زن با پدر مادرش میکرد چنان بلایی سرش میوردن چنان برچسبهایی بهش میزدن 

اما برای مردا همچی دلبخواه 

مردا میتونن خودخواه و خودشیفته و ظالم و بی رحم باشن ولی زن همیشه جان فدا 

حالا این پسره به برادرشوهرم گفته درسته که اونی که ورشکسته شد پدرم بود.اونی که خیانت کرد پدرم بود.ول ...

احمقه دیگه مگه مرد پدر سالار ندیده،داریم اطرافمون که اصلا به زن و نظر زن اهمیتی نمیدن خصوصا اونم ۴۰،۵۰سال پیش اینم لنگه همون باباست

حالا این پسره به برادرشوهرم گفته درسته که اونی که ورشکسته شد پدرم بود.اونی که خیانت کرد پدرم بود.ول ...

چرا مردا همیشه از زنا طلبکارن حتی وقتی خود مردا گوه کاری میکنن و تو دردسر میوفتن 😂

زن ایرانی همیشه بدهکاره در هر شرایطی 

خداروشکر مرد ایرانی گوزززز رونالدو نیست وگرنه پدر همرو از طلبکاری در میورد 

مرد ایرانی خودشیفته .خودچس پندار .طلبکار .خودخواه و بیرحم و متوقع 

مقصر این قضیه مادر نیست

من مورد مشابه تو فامیلمون هست

این پسر خیر نمیبینه تو زندگی چون زمین خیلی گرد

جواب خدا هم نمیتونه بده

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️