2777
2789
عنوان

آون توستر چه مارکی عالیه

54 بازدید | 18 پست

ماکرویو الجی دارم فقط واسه گرم کردن به درد میخوره،چه مارکی آون توستر خوبه ؟وگاتی؟گاسونیک؟کسی مارک فلورایست رو شنیده؟چطوره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من توستر دارم.سایز بزرگ هم هست

کلن توسترا مدلشون اینجوره .المنت ی طرفه دارن.یعنی وسط کار باید اون چیزی ک داخلش گذاشتی رو دورش بدی

من برگردم عقب یا گاز فردار میگرفتم.یا فر تو کار

خیییلی پشیمونم

مارکشم گوسونیکه

من توستر دارم.سایز بزرگ هم هستکلن توسترا مدلشون اینجوره .المنت ی طرفه دارن.یعنی وسط کار باید اون چیز ...

من دیروز رفتم بازار دیدم دوتا المنت بالا و دوتا پایین داره،مثلا پایین یکی جلو بود یکی عقب مگه برا شما اینجوری نیست؟

من دیروز رفتم بازار دیدم دوتا المنت بالا و دوتا پایین داره،مثلا پایین یکی جلو بود یکی عقب مگه برا شم ...

ا

المنت بالا و پایین رو که همه دارن

حالا برو توجه کن

المنتشون ۴ضلع  نیست..ضلع سمت راست رو ندارن..همین باعث میشه ی طرف بیشتر برشته بشه

االمنت بالا و پایین رو که همه دارنحالا برو توجه کنالمنتشون ۴ضلع نیست..ضلع سمت راست رو ندارن..همین ب ...

دقت نکردم والا خوب شد گفتی فقط دیدم بالا دوتا داره پایین تا جعا ۴تا فک کردم اوکین

تا جایی ک میدونم و تو نت دیدم کلن توسترا اینجورناگه هم خاستی بگیری حتما سایز بزرگ بگیر

به نظرت مارکهاشون فرق داره کارشون فرق داره؟به نظرم کارهمشون مثل همه البته به جز اون به دردنخورهای فیک که کلا واضحه ۲ ۳ تومنی هستن