2777
2789
عنوان

کبودی بعد ژل چانه 📷

150 بازدید | 25 پست

۲۰ روز پیش ۱ونیم سیسی ژل مارک رووفیل زدم اصلا حتی ۱درصدش هم جذب نشده بود دیروزم ترمیم کردم نیم سیسی زدم. یه مقدار کبود شده.یعنی دلیلش چیه که اصلا جذب نشده بود ژلم؟

فکر میکنم طبیعی هست

به نظرتون زیر چشم خطر نداره من میخوام بزنم

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi /   Lee Jong Suk/.      Gong Yoo / و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️‍🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی 😮‍💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر می‌کردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رووفیل

ماندگاریش بالاست

براهمینه جذب نشده

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

فکر میکنم طبیعی هستبه نظرتون زیر چشم خطر نداره من میخوام بزنم

دکتر برو  بزن من   شنبه  زدم  بهترین  دکتر  شهرمون   جا  خوبی برو  چشم  خطرناکه  اسی سی   بیشتر نمیرنن

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
فکر میکنم طبیعی هستبه نظرتون زیر چشم خطر نداره من میخوام بزنم

نه نداره

من نورامیس زدم

سریع کمتر از بیست روز جذب شد

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

نه ندارهمن نورامیس زدمسریع کمتر از بیست روز جذب شد

منم  زیر چشم     دو سه روز پیش  نورامیس زدم  زیر چش

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 

ببینم 

منم خیلی دوس دارم ژل چونه بزنم 

چقدشد

مگه عاشق شدن سن و قیافه و اخلاق میشناسه اقا درخواست دوستی نده ریپ نزنه     اگه فک میکنی بچم و با نظرم مخالفی لطفا دهنتو ببند چون فقط نظرتوعه برا من مهم نیس یادبگیریم کودک همسری یعنی ازدواج اجباری لطفا باهرخواستگاری ازدواج نکنید بدون عشق مگه میشه زندگی کرد
میدونم ولی باز ادم یه ترسی پیدا میکنهپیش دکتر خوب برو

اره والا من  اولین بار بود  میزدم  زیر چشمم   گودشده بود بیشتر مال بی خابی بود    زیر دست  دکار   سوزن  میزد والا   مردم  زنده شدم 

هستین عکس چونمو بزارم؟ بگید چطوره؟

بزار

الان عکس میزارم.خالم واسم انحام داد ۲تومن

چه خوب برا همه این قیمته؟ 

مگه عاشق شدن سن و قیافه و اخلاق میشناسه اقا درخواست دوستی نده ریپ نزنه     اگه فک میکنی بچم و با نظرم مخالفی لطفا دهنتو ببند چون فقط نظرتوعه برا من مهم نیس یادبگیریم کودک همسری یعنی ازدواج اجباری لطفا باهرخواستگاری ازدواج نکنید بدون عشق مگه میشه زندگی کرد