2777
2789

دوستان برای اینکه وارد دنیای تدریس بشیم چه تو مدرسه چه تو مهد یا پیش دبستان باید چیکار کنیم؟

لطفا تجربیاتتون رو بگید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به غیر از دانشگاه فرهنگیان و آزمون استخدامی باید برین مدارس غیر انتفاعی و پیش دبستانی ها فرم پر کنید و رزومه بدین و درخواست کار کنید 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
بدون سابقه کار قبول میکنن؟چجوری میتونم از عهدش بربیام وقتی تجربه تدریس ندارم؟

آره بدون سابقه ولی کار کنی باید پول نگیری موسسه پول رو برمیداره برا خودش شاید بعد یکسال بهت پول داد اگر کارت خوب بود شاگرد داشتی راه میفتی

آره بدون سابقه ولی کار کنی باید پول نگیری موسسه پول رو برمیداره برا خودش شاید بعد یکسال بهت پول داد ...

بنظرت میارزه یکسال بدون حقوق کار کنم واسه این شغل؟

بله ولی سابقه ی کار ندارم تو رزومه ام

باید بتونید اونجا نظر مدیر جلب کنید با نوع صحبت و تسلط بر اطلاعات تدریس و بجه ها و حتی بگین حاضرین اولش با حقوق کم یا آزمایشی کار کنید بعضی مدیرها منعطف تر هستن و قبول میکنن و بعضی ها نه ..... ولی دو تا نکته اول اینکه نا امید نشین و دوم اینکه به خاطر علاقه به این شغل اجازه ندین ازتون سواستفاده کاری بشه .....یه سر هم به آموزش و پرورش منطقه تون بزنید در مورد نیروهای خرید خدمات سوال کنید که آیا میگیرن یا نه البته حقوقشون خیلی کم و هیچ مزایایی ندارن

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
باید بتونید اونجا نظر مدیر جلب کنید با نوع صحبت و تسلط بر اطلاعات تدریس و بجه ها و حتی بگین حاضرین ا ...

ممنون عزیزم

چجوری میتونم تدریس کردن و کلاس داری رو اصولی یاد بگیرم ؟

ممنون عزیزمچجوری میتونم تدریس کردن و کلاس داری رو اصولی یاد بگیرم ؟

خواهش میکنم عزیزم 

یکسری کانال ها توی ایتا یا اینستا هستن که سرچ کنی مثلا آموزش و فوت و فن کلاس داری و تدریس برات میاد ارتباط با بچه ها و والدین رو باید بلد باشی منعطف باشی مثلا اگر یه والد اومد در کلاست گفت خوب درس نمیدی یا به بچه من فلان حرف رو زدی باید بتونی مسلط و آماده باشی تا توپ رو بنوازی توی زمین طرف برای خودت سناریو بزار مثلا یک بار سناریو مادری که اومده میگه شما خوب درس نمیدی یک بار سناریو مادری که اومده میگه بچه منو اذیت کردی سناریو دانش آموزی که سر کلاس میخواد اذیتت کنه ......بعد همه اینا رو خیالی بازی کن ببین چطوری میتونی در برابیه والد طلبکار و عصبانی و یا یه دانش آموز بی ادب خودت رو کنترل کنی و حرف های صحیح بزنی که اونا ازت عذرخواهی کنن .....من یه دوستی داشتم اولش به عنوان مربی قرآن و فعالیت های پرورشی وارد یه مدرسه غیر انتفایی شد ولی این قدر خودش رو خوب نشون داد که بعد شد آموزگار و معاون اون مدرسه گاهی لازم ابتدا از راه های فرعی مثل همین مربی پرورشی وارد بشی 

خیلی ممنون از وقتی که گذاشتی❤️

😙😙😙😙😙😙😙موفق باشی 

بنظرت میارزه یکسال بدون حقوق کار کنم واسه این شغل؟

آره به نظرم البته همینم فکر کنم باید آشنا داشته باشی تا بزارن حالا تو برو دنبالش امر کارت خوب باشه شاکرد زیاد پیدا می‌کنی تا شش ماه نکشیده پول میگیری