2777
2789
عنوان

مگه نمیگن خدا عادله

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 66 پست
الهی‌ بگردم فدای سرت کامل درکت‌ میکنم :) آره میبنی خواهر مردم بعضی هاشون هم خدا زیبایی داده بعد کلی ...

خدا نکنه خوشگل خانوم،همجا پر شد که بینی عمل کردم همه هر جا دیدنم سَرک کشیدن نگام کردن بهم طعنه زدن وقتی کنار چندتا عملی خانواده ی شوهرم میشینم از خجالت میخام بمیرم اونا بینی‌های عملی کوچیک بی نقص ولی من بینیم بزرگ کوفته و سرش بزرگ و گرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی میگه خدا عادله.من که عدالتش رو ندیدم .چه ظلمها وبلاهایی سرم اورده ظالم .ولی یه بارم از چوب خدا نخ ...

دقیقا منم تا ی گناه کوشولو میکنم از دماغم‌ میاد بیرون 

عزیزم کی گفته الان شما زشتی بخدا زیبایی یه زن اول و اول به اعتماد به نفسشه خیلی وقتا شده جذب یه چهره ...

بهم میگن خوشگلی اتفاقا ولی قوز بینیم تمام زیباییمو‌ می بلعهه

متوجه نشدم

عزیزم شما دنبال برابری هستی در حالی که برابری یعنی خدا به همه یه چی به یک اندازه بده مثلا به همه ۱۰۰م پول بده  بدون توجه به تفاوت هااما عدالت به اینه که به یکی ۱۰۰ م بده به یکی ۱۰ م به یکی مثلا۲ م با توجه به تفاوت ها و نیازها

عکسم داره همینو میگه برابری یعنی اینکه به همه یه جعبه بدیم بدون اینکه توجه بشه به  تفاوت ها،افراد داری تفاوت قد هستند،، اما عدالت میگه با توجه به قدشون بهشون جعبه بده در نتیجه با برقراری عدالت یکی به دو تا جعبه نیاز داره یکی به یدونه یکی به هیچی 

🌺🌺🌺🌺اللهم عجل لولیک فرج🌺🌺🌺🌺اللهم صل علی محمد وآل محمد
من مادرم دقیقا مثل اروپایی هاست مو طلایی سفید پوست ژنش اروپایی بهش حسودیم میشه من خودم خاورمیانه خوا ...

الهی آره مامان من سفید بابام سفید بعد بچهاشون‌ ک ما باشیم از دم سبزه اومدیم گی ت بختم ینی

خدا نکنه خوشگل خانوم،همجا پر شد که بینی عمل کردم همه هر جا دیدنم سَرک کشیدن نگام کردن بهم طعنه زدن و ...

الهی میفهممم چی میگی خاندان ماهم‌ ت عمل شانس نداره تا یکاری میکنیم خدا میگه آره ت خلقت من دست بردین میزنه پس کله‌ بعد واسه بقیه بی نقص میشه:) عمه من چشش‌ بوتاکس کرد دوستاشم‌ کردن بعد عمم‌ کلی خرج کرد ک خوب شه دوستاش‌ خوشگلتر شدن

ولی بعضیا ک میخان بهترشو بهشون میده

افرینننننن‌ تنها چیزی ک خدا برآورده کرده تا الان برام هر دفعه هوس ی غذایی ی خوردنی کردم سریع فراهم شده😐همین دلم خوشه فق اما چیزایی دیگ نه مثلا میگن‌ خدا آبروی بنده گناهکارشو نمیبره من تا ی گناه کوشولو میکنم همه می‌فهمن همه چیز دست ب دست هم میدن

عزیزم شما دنبال برابری هستی در حالی که برابری یعنی خدا به همه یه چی به یک اندازه بده مثلا به همه ۱۰۰ ...

الان یعنی ظرفیت‌ و چیزی ک خدا مد نظرش برا من بوده زشتی بوده و عدالت بوده؟تجاوز عموم عدالت بوده؟یسری اتفاقات دیگه چون خدا دیده تو من ک صبرش دارم عدالت بوده؟ریختن ابروی‌ بندش‌ اونم برای ی گناه کوچیک اونم برای من عدالت بوده؟

الان زشت بودن من چ ربطی ب شرایطم‌ داره

مگه چهره تضمین خوشبختی و خوشحالی آدماس؟

هرکسی دارایی هایی داره، بگرد اونارو پیدا کن

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
الهی میفهممم چی میگی خاندان ماهم‌ ت عمل شانس نداره تا یکاری میکنیم خدا میگه آره ت خلقت من دست بردین ...

ای بابا عمل هم باید زمینه اش باشه تا خوشگل بشیم،اون زیبا رویان عمل کردن خوشگلتر شدن، من بدبخت هر کار میکنم همون گوهی که بودم