2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از فضای مجازی فاصله بگیر

🫥ایمانم ربطی ب فضای مجازی داره😑 خدایا خودت یکاری بکن دیگه 

یکی ایمانش قوی باشه ن فضای مجازی ن هیچی باعث سست شدنش نمیشه تاخودش نخواد

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
🫥ایمانم ربطی ب فضای مجازی داره😑 خدایا خودت یکاری بکن دیگه یکی ایمانش قوی باشه ن فضای مجازی ن هیچی ...

😐 فرافکنی نکن نظر خواست گفتم همین از دیدگاه اینکه وقتش صرف اون میشه تا امور عبادی

آدم هارا حذف کن بگذار ذهنیتی تازه در تو به وجود آید که پز از اندیشه است

😐 فرافکنی نکن نظر خواست گفتم همین از دیدگاه اینکه وقتش صرف اون میشه تا امور عبادی

😑اها بله بله فضای مجازی درست میگی از همین ادمایی ک میگن فضا مجازی الان بپرس ایه ۳۳ الرحمن چی بلد نیستن 

خیلیم عالی ک ربطش میدین ب فضای مجازی حرفتون درسته 😄کسیم روزه نمیگیره یا نمازش قضا میکنه برادمجازی 

کسی ک باخدا باشه ببین مجازی بهونه ای برا اشتباهات خودش از صبح تاشب تومجازیم حداقل ۲۰ جز از قران حفظ کردم نمازم قضا نشده فقط مگر برا مسافرت رفتن الان ازهمین ادمایی ک میگن مجازی باعثش بپرسم غسل مافی ذمه چی ساکت میمون اخه نمیدون چی باید تو نت سرچ کنن تا بفهمن چی دوست عزیز

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
😑اها بله بله فضای مجازی درست میگی از همین ادمایی ک میگن فضا مجازی الان بپرس ایه ۳۳ الرحمن چی بلد نی ...

خواهر من شما پاکدامن ایشون نظر خواست طبق دیدگاه خودم گفتم ربطش به شما چی بود این همه بی احترامی واقعا معقول نیست 

آدم هارا حذف کن بگذار ذهنیتی تازه در تو به وجود آید که پز از اندیشه است