2777
2789
عنوان

دو راهی سخت

71 بازدید | 14 پست

شما بین اتاق عمل، پرستاری و هوشبری جهرم و فسا یا اینکه یه سال پشت بمونید به امید یه شهر بزرگ مثل شیراز و اصفهان کدوم رو انتخاب می کنید

رتبم ۱۰۷۰۰ منطقه ، نمیدونم بوشهر بیارن یا نه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پرستاری همون شهرای کوچیک .سال بعد شاید شرایط طوری پیش برا که نشه درس خوند یا هر چی ..اخرش شاغل شدنه و سریعترم اتفاق میوفته

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ

پرستاری برا مهاجرت هم  خوبه 

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ
میدونه مرکز نیست ، بالاخره شهرستانه و امکانات تفریحی ندارن

همش ۴ ساله 

من مرکز یه شهری درس میخونم و اتفاقا محل زندگیمم اینجاست و امکانات خاصی هم نداره مشکلی با این ندارم. شما هم ۴ سال یه رشته رو میخونی برمیکردی شهر خودت اتفاقا مطمئن باش بهترین دوران زندگیت میشه

واسه یه امکانات و دلیل ساده میخوای یک سال پشت بمونی؟

مشکلم ابنه فسا و جهرم کوچکه

چی بگم پس الویتت سریع شاغل شدن نیست؟بیشتر تفریح و ایناست؟

نمیدونم والامن خودم شیرازم یکم برام سخته برم جای کوچک و شهرستان

اگه رشتتو واقعا دوست داشته باشی اونقدرام سخت نیست. در رفتوآمد میشی دیگه همیشه هم اونجا نیستی. شهرای کوچیکم امکانات خودشونو دارن ولی خب کمه این شهرام احتمالا نزدیک شماست و میتونی زود به زود بری بیای

چی بگم پس الویتت سریع شاغل شدن نیست؟بیشتر تفریح و ایناست؟

نه من با رشته های پیرا جز بهداشت و فوریت ،هیچکدوم مشکل ندارم

چون من خودم ساکن شیرازم، فکر می‌کنم سخته وارد یه جایی مثل جهرم و فسا شم 

دیگه دوران دانشجویی درس جدا و تفریح جدا