2777
2789

من ترکیه رو می‌دونم که شهریش33 هزار دلاره سالیانه برای یه دانشگاه تو آنکارا 

بدون کنکوره ولی بعد اخذ تخصص بدون آزمون میشه برگشت ایران 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روسیه برو 

گرجستان هم بد نیس

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

ببخشید می پرسم عزیزم ولی میشه بگین خواهرتون چه جوری رفتن؟ برای phd رفتن یا قبلش؟ شرایط پذیرشش چه جور ...

خواهش میکنم عزیزم 

ازمون PASS داد

مدرک زبان هم میخواست

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

مگه میشه؟کنکور ندادن برای ایران دوباره؟

میشه ولی بعد از ۲ سال و دانشگاه مورد تایید وزارت بهداشت

خواهر من سال اولی که ایران کنکور داد قبول نشد افسرده شد 

اونجا اقدام کرد قبول شد 

فشار روش بود برگشت همینجا دوباره کنکور داد و ایندفه قبول شد

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

خودت چی

من علاقه نداشتم به پزشکی رشتم انسانی بود 

الان شاغلم

ولی با پدرم و خانوادم یکم به مشکل خوردم

حرفاشون گاهی اذیتم میکنه شاید دوباره کنکور بدم 

این که خیلی زیاده. کشورای ارزون تری هستن؟

مدرک معتبر باشه اینجوریه دیگه قیمتاش 

ولی من شنیدم چین به نسبت ترکیه و آذربایجان کمتره

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
مدرکش چی معتبره میشه بعدا اینجا کلینیک زد؟سالانه ۱۴ هزار دلار؟؟

دانشگاه های مورد تایید اروپا و وزارت بهداشت ایران رقم شهریش خیلی بالاست مگر اینکه یوس قبول شدن باشی که اونم شرایطش یه شدت سخته 

شما علاوه بر این 14 هزار دلاری که خب من حس میکنم برای دانشگاه های مورد تایید خیلی بیشتره باید یه رقم خیلی بالایی هم برای خرج ماهانت کنار بزاری من دختر خالم اونجاست هزینه اجازه خونش 75 میلیونه که اینو دونفری میدن هزینه ای و برق و گازی هم که میده ماهانه میانگین  نود میلیونه که فقط هزینه اجازه خونه و انرژی چیزی حدود 100 110تومنه البته که هزینه رفت و آمد و خوراک و پوشاک متفاوتع ولی میگم میانگین بدون احتساب شهریه دانشگاه 250 خرج ژندگیشه 

دانشگاه شم معتبره 33 هزار دلار بود تا پارسال شهریه سالانش

دانشگاه های مورد تایید اروپا و وزارت بهداشت ایران رقم شهریش خیلی بالاست مگر اینکه یوس قبول شدن باشی ...

۲۵۰ سالانه علاوه بر دانشگاه؟

خوابگاه چی اونطوری هزینه کمتر میشه که نه؟!

۲۵۰ سالانه علاوه بر دانشگاه؟خوابگاه چی اونطوری هزینه کمتر میشه که نه؟!

نه عزیزم ماهانه 

مطمینا خوابگاه کمتر در میاد ولی ایشون به این خاطر که خوابگاه ها نزدیک دانشکاهشون نبود و مجبور بودند روزانه ۳ میلیون هزینه رفت و برگشت تاکسی بدن به این خاطر خونه گرفتن ولی مطمینا استفاده از مترو کمتر می‌کرده این هزینه رو ولی زمان زیادی رو هم از دانشجو میگرفته