2777
2789
عنوان

بچه ها من چکار کنم ک گردن همه رو بوس نکنم😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1496 بازدید | 108 پست
ببخشیدا نمیدونم چرا یاد خون آشام افتادم

وایی لنتی

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از آشناها آرزوی پسر داشت بعد از چندسال که خدا بهش پسر داد تا چند وقت شومبول پسرش رو بوس میکرددار ...

چرا ت اینقد دارک حرف میزنی  بالاترم اسم پا بوسیدن اووردی نمیفهممت  گردن جزوی از صورتع برا همین کشیده میشم به سمت گردن... متاسفانه نمیفهمی

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
اتفاقا واسه اسی خوبهیه چک بخوره عادتش ترکش میشه

چق گیری تو بیا جم کن برو بینم بابا   اصن کی نظر تورو خاس زنیکه از خود راضی

بخدا این مریضه

هییییی🤦‍♀️🤕

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

ماشاالله دست خوش🤣🤣🤣🤣🤣شوهر داشته باشی که از دستت فرار میکنه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣حیف دندون نیش نداری یه ...

وای پاره شدم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 شوهر ک خوشش میاد😔🤣🤣

گردن مرغ بخور

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

گردن فقط مال یاره😂♥️

اره میدونم 🥺🤣🤣🥲 لامصب من خودم بعد بوس کردن میفهمم چقد حالم بهم خورده و میفهمم طبق عادت بوده

من به شخصه از ناحیه گردن حساسم و ..فک میکنم لزی 😭🤣نبووووس

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 از هرچی لزه بدم میتد