2777
2789
عنوان

بچه ها من چکار کنم ک گردن همه رو بوس نکنم😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1512 بازدید | 108 پست

ما که موقع روبوسی فقط یه کم آهسته صورتارو به هم میچسبونیم ،

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو کنترل کن شاید طرف فکر کنه منحرفی چیزی هستی!😂

بخدا اره🤣🤣🤣

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
چه کار زشتیشما همون دست بده نمیخواد روبوسی کنییعنی اختیار لب و دهنت رو نداری؟؟؟؟؟؟؟؟

بابا طبق عادت میرم سمت گردن🤣

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
خب عشقم ما شال نمیپوشیم😐تیشرتم تنشه چراا فک میکنی همه شال میپوشن؟

اون لحظه قیافه طرف فقط😐😑

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

اصلا چ لزومی داره ارتباط فیزیکی و لمسی اینقدرررر نزدیک توحلق هم😂

والا عزیزم مثلا یارو عممه از رو دوستداشتن منو میکشه سمت خودش مجبورممممم روبوسی کنم

یه ماچ سرسری به لپ بده بعد الفرار

اره تقریبا همیشه سعیم بر همینه🤣🤣

بابا طبق عادت میرم سمت گردن🤣

خب کار بدی میکنی 

عادتت رو ترک کن

بوسیدن گردن چه صیغه ای هست

مثلا اگر از کوچکی پاهای داداشت رو بوس میکردی الان باید بری پاهای ملت رو ماچ کنی؟؟؟؟؟

ما که موقع روبوسی فقط یه کم آهسته صورتارو به هم میچسبونیم ،

ما نه من عمم اینقد دوسم داره ماچ پر تف میکنه🤣🤣🤣🤣متاسفانه