2777
2789
عنوان

بچه ها بیان کمکم تو بد شرایطیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 129 پست
شوهر میخای چکار تو این سن!نمیدونم چرا تو ایران دختر هنوز راه نیفتاده باید دنبال شوهر باشه!!! ب ...

بخداسره دوراهیم این چند روز اینقدر بهم فشار اومده که سرم گیج میره و دلشوره دارم اشتهامم کور شده

دل های پاڪ خطا نمے کنند،سادگے میکنند.......سادگے پاڪترین خطای دنیاست.......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای اینکه از نظر من ازدواج بایدباعشق و علاقه شروع بشه بین خاستگارام نمدونم چرا از این خوشم اومده

نمی دونم چرا که نشد دلیل

اولا که الان اصلا وقت ازدواجت نیست. ثانیا تو پنج روز چجوری خوشت اومده آخه؟ از کسی که ندیدیش.

شوخی نیستا. یه عمر زندگیه

اون سنش کمه سنه شما که اصن برا این مسایل فاجعس

ولی خانوادم میگن باید ازدواج کنی.....بخدا دارم دیوونه میشم از اومدنخاستگار وحشت دارم همیشه بعد خاستگاریام یه هفته با خانوادم قهرم بچه ها تو رو قران واسم دعا کنین....از همه بریدم

نمی دونم چرا که نشد دلیل اولا که الان اصلا وقت ازدواجت نیست. ثانیا تو پنج روز چجوری خوشت اومده آخه؟ ...

کسی از کردستان  نیس اسم و فامیلشو بگم ببینم میشناسنش یا نه....مال بانه هس

بنظر من سن به عددتو شناسنامه نیس به عقله منکه عقلم فهمیدس.....اونم از رو حرف زدنش معلومه که مث منه

ما نگفتیم دور از جون شما نمیفهمی . میگم که سنت اونقدری نیست که بدونی دقیقا از زندگی چی میخوای . این جمله رو توهین امیز تلقی نکن . صرفا یک تجربه ست . 

شما هنوز خیلیییی فرصت داری برای لذت بردن از زندگی و یادگرفتن هنرهای مختلف یا درس و میتونی موقعیت های زیاد و بهتری برای ازدواج داشته باشی که بر پایه شناخت عمیق تری زندگی مشترکت رو شروع کنی . 

من که میگم حیفه از الان عجله کنی برای ازدواج.

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

میدونم تایپیک الکی زدی

نه بخدا تاپیکم الکی نیس.....دارم دیوونه میشم اول سالم که اینجوری شروع بشه وای بحال اخر سالمم

واسه چی؟؟؟؟؟

طرف و ندیده داری انتخاب میکنی خونوادتم که میگی گفتن باید به زور شوهر کنی تو دوازده سالگی هم یه بار نامزد کردی اینا ماله این دوره زمونه نیست زمان مادربزرگ منم اینطور نیوده

ولی خانوادم میگن باید ازدواج کنی.....بخدا دارم دیوونه میشم از اومدنخاستگار وحشت دارم همیشه بعد خاستگ ...

یعنی خونوادت اصرار دارن؟

تو دور و بریاتون رسمه زود ازدواج می کنن؟ 

تو محیط خونه معذبی؟ 

چه خوانواده ای داری تو اهل روستایی

نه تو شهر زندگی میکنیم.......ولی بابام نمیدونم چرا اخلاقش اینجوریه میگه من دوس ندارم بری دانشگاه واسه همین میگه باید ازدواج کنی

اخه خانوادم هر کی میاد خاستگاریم تو فشار میزاننم که جواب بده......واسه همین نمدونم اینو انتخاب کنم ی ...

یک کلام بگو الان دوست ندارم ازدواج کنم .

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....