2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما باید شکسته بند مخصوص کودکان باشه؟

پیش ارتوپد ببر

داداش منم سه سالش بو دستش شکست اونی ارتوپدی که گچ گرفت و.. فقط متخصص کودکان نبود

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

دست بچه همسایه مو برداشته بود شکسته بند بردن فشار داده بود کامل شکونده بود ببر ارتوپد عزیزم عکس میند ...

شکسته بند همون ارتوپد نیست؟

دست بچه همسایه مو برداشته بود شکسته بند بردن فشار داده بود کامل شکونده بود ببر ارتوپد عزیزم عکس میند ...

عکس انداختن دیروز بیمارستان شهدا تبریر

دکتر گفت هیچی نیس ولی پاش باد کرده نمی تونه زمین بزاره گفتم.شاید شکسته بند سردربیاره

نه بعضیا رو دیدی پیرمرد پیرزنا تو خونه نگاه میکنن مثل تل گیرا

وای نه

اینا بعضیاشون به درد نمیخورن، یکیشون زد کمر اقوام ما رو شکوند

عکس انداختن دیروز بیمارستان شهدا تبریردکتر گفت هیچی نیس ولی پاش باد کرده نمی تونه زمین بزاره گفتم.شا ...

شاید ضرب دیده 

تو عکس خودتم نگاه کنی اگه ترک یا شکستگی باشه میبینی اگه نیست لابد نشکسته ، برا دردش زرده تخم مرغ محلی ببند یا گوشتو بکوب ببند رو پاش ، دردشومیگیره

🤍🌱
عزیزم دیروز بیمارستان شهدا اورژانس بردم عکس انداختن گفتن هیچی نیس ولی باد کرده درد داره

قدیمیا یه چیزایی بود میذاشتن رو پا ماساژ میدادن، ازشون بپرس. مثل چربی دمبه گوسفند و خرما و...(دقیق نمیدونم چیاست)

باید استراحت کنه