2777
2789

پس چرا میگن چه می‌دونم حواست رو جمع کن ۶ماه نامزد بمون چه می‌دونم پسره اخلاقش چه جوریه مشاوره برو بپرس چی داره چی نداره آخرشم رد کن اگه قسمته این کارا چیه دیگه مگه نباید چشم و گوشم بسته میشد ؟

حالم خوب نیست میشه برای جور شدن کارام دعا کنی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فک کنم همینکه شما رو سر راه هم قرار داده قسمته ولی بقیش شاید اختیار انسانه البته من زمانیکه با همسرم دوست بودم خواستم باهاش کات کنم همون روزی که میخواستم کات کنم بهم گل داد و من دهنم بسته شد دیگه کات نکردم و در نهایت شد همسرم

من شوهرم منو از خدا خیلی خواسته بود 

یه دفتر داشت 

داخلش روزی ده بار منو از خدا درخواست می‌کرد 

و مینوشت 

یکسال نوشت 

تا اینکه من پدرم فوت کرد 

و نیاز پیدا کردم با یکی صحبت کنم 

با شوهرم حرف زدم و یهویی قرار گذاشتم 

و دیدمش 

و ادامه ماجرا. 

ولی حس می‌کنم خدا پدرم رو گرفت 

تا من انقد حالم بد بشه که با شوهرم درد و دل کنم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

دقبقا ی خوایتگار اومد موقعی ک پی ام اس بودم دوماه سرکار نمی رفتم کلی وزنم کم شده بود کم خون بودم و صورتم سباه کارم گریه بود ب خاطر سرکار نرفتن و افس دگی 

هعی داد می زدم نمیخام چرا دهنم بسته نشد اخرم راضی شدم ی چیز دیگ شد بهم خورد پس ینی قسمت ما نبود پ چرا اومدن خایتگاری

دقبقا ی خوایتگار اومد موقعی ک پی ام اس بودم دوماه سرکار نمی رفتم کلی وزنم کم شده بود کم خون بودم و ص ...

بالاخره قبول داری قسمت و یانه

کی گفته قسمته ؟ اینکه به هم برخورد کنید شاید قسمت باشه ولی بقیه اش اختیار خودته . اینکه چشمت رو باز کنی و درست انتخاب کنی اختیار خودته 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
کی گفته قسمته ؟ اینکه به هم برخورد کنید شاید قسمت باشه ولی بقیه اش اختیار خودته . اینکه چشمت رو باز ...

همه همه میگن قسمته حتی تو نی نی سایت همه میگن خانواده فامیل جوری که انگار از قبل انتخاب شده و همه پذیرفتن

همه همه میگن قسمته حتی تو نی نی سایت همه میگن خانواده فامیل جوری که انگار از قبل انتخاب شده و همه پذ ...

چون آدما دوست دارن اشتباهاتشون رو بندازن گردن بقیه ، که مثلا ما هیچ نقشی نداشتیم و سرنوشتمون بد بوده ، یا فلانی که زندگیش بهتره به خاطر کار خودش نبوده ، خوش شانس بوده . 

البته میگم یه درصدی قسمت نقش داره ، اینکه مثلا دو نفر سر راه هم قرار بگیرن تا حدی قسمته ولی اینکه آدم جوگیر نشه یا حواسش رو جمع کنه برای انتخاب درست ، دست خودشه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم