ده سال بود که با شوهرم زندگی کردم و مثه روز برام روشن بود که خیانت میکنه اما هیچ وقت نمیذاشت من بتونم کاری کنم .الان یسال که ازش جدا زندگی میکنم چون دیگه واقعا خسته شده بودم ، گفتم تو خودت میدونی به کی میخوای چی و ثابت کنی این بود که برا همیشه از زندگیم انداختمش بیرون ،بعد ۷ _۸ ماه پرینت موبایلشو گیر اوردم دیدم اووووووه چه خبره ی ۷، ۸ نفری تو استین داره .تو این مدت هیچ کاری نکردم بخودم گفتم مگه نمیدونستی گور باباش بشین زندگیتو کن اما متاسفانه این فکر تو مخم که بااااید ی کاری کنم
اوایل میگفت نه اما تو این ی سال سه چهار بار گفتن بیاین صحبت کنیم اما چون من این قومشونو میشناسم که ا ...
خب شما که جدا زندگی میکنی فکر می کنم اگر بخواد اذیتت کنه می تونه بره دادگاه حکم عدم تمکین برات بگیره یکم بچزونتت کاش یه جوری مسالمت امیز خرش میکردی زود طلاقت بده راحت بشی
تو جلسه تمکین درخواست تامین اسباب تمکین دادم .گفت که خونه بابام هست این شد که مجبور شدم موضوع مشکل ج ...
مگر زن نمی تونه در خواست خونه مستقل بده؟به نظر من اگر واقعا مطمئنی که خیانت میکنه و هیچ جوره امکان اصلاحش نیست وکیل بگیر ولی به اینم فکر کن اگر بهش فرصت بدی پیش مشاور برید شاید اصلاح بشه بخاطر بچه ات هم که شده و اینده اش برای یه مدت سعی کن فکر انتقام از سرت بیرون کنی و با یک مشاور با تجربه مشورت کنی این جوری بعدا پیش خودت وجدانت و بچه ات شرمنده نیستی که نهایت تلاشت نکردی من مطمئنم و میفهمم تو خیلی داری اذیت میشی بابت خیانت های شوهرت ولی اخرین فرصت نه به خودت نه به شوهرت فقط به دخترت بده برای اینکه پدر و مادرش در کنار هم داشته باشه اخه بچه طفلک هم گناه داره هم پدر میخواد هم مادر و این هم بر اساس تجربه شخصی ام بهت میگم از هر دستی بدی از همون دست پس میگیری مطمئن باش شوهرت احتیاج به انتقام تو نداره بسپارش بخدا تا خدا به حساب کارش برسه
مگر زن نمی تونه در خواست خونه مستقل بده؟به نظر من اگر واقعا مطمئنی که خیانت میکنه و هیچ جوره امکان ا ...
این ادم درست بشو نیست سه سال پیشم رفتیم مشاور ی دو جلسه بیشتر نیومد یعنی خداروشکر بیشتر نیومد همون دو جلسه کافی بود که بحثهای زن و شوهری خیلی ساده ی چرت و پرتایی نقل قول از دکتر روانشناس میگفتم مخ ادم سوووووت میکشید 😾😾😾