2777
2789
عنوان

شما بگید چطور حق شوهر اشغالمو بزارم کف دستش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1668 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه نفر مبتلا به ایدز پیدا کن براش کارشو بسازه

👍👍👍😂😂😂😂

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
دیدی پست بالایی رو بخون😂😂😂😂

نفهمیدم عزیزم منظورت رو.

اینکه پرسیدم پرینت موبایل چطور گیر اوردی؟ خوب سواله دیگه خواهر . من مال خودم رو میخواستم بگیرم امور مشترکین پدرم رو درآورد . می خواستم ببینم راه دیگه ای هم داره یا نه 😣

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

ببین طلاق عاطفی که گرفتی جدا زندگی میکنی همون اول باید طلاق رسمی میگرفتی الانم دیر نیست چرا باید اسم این آدم روت باشه تمومش کن زندگی جدیدی تجربه کن آرامش رو تجربه کن قطع کن هرچی بوده

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
پوزخند نيست احيانا؟😕

وا؟ نمیدونم من اون شکلک رو مثل رضایت دیدم خواهر .

شما همون رضایت و تایید حساب کن ☺😍😘

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
نفهمیدم عزیزم منظورت رو. اینکه پرسیدم پرینت موبایل چطور گبر اوردی؟ خوب یداله دیگه خواهر . من مال خو ...

نه بابا پستم دیر اومد بهش تو تاپیک قبلی گفتم عضویتت مبارک رو فحش و تیکه میدونن اینجا دیدم گفته عضویتت مبارکه یکی دعواکرد اونو گفتم پستم بعد پست تو اومد

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍