2777
2789

من طبقه بالای مادرشوهرم زندگی میکنم 10روزه بیمارستانه عمل قلب باز کرده حالا خواهرشوهرم میگه من چطور هی بیام برم مامانو ببرم خونمون گفتم اکه ببری من اونجا نمیتونم بیام میگه نه شماام باید بیاید همینم مونده برم بمونم اونجا بعدم خونه داره زشته بره خونه دوماد الان 10 روزه رسیدم رفتم بیمارستان هزینه هاشم با ماست فردا اسم مارو خراب کنن ب خواهر شوهرم قبلا گفتم باید بیای یه ماه بمونی حالا میخوام ب شوهرم بگم ینی انقد سختشه ب خاطر ننش یه ماه بیاد بمونه ننه تو دوساله خونه زندگیشو ول کرده رفته دارع بچه اینو بزرگ میکنه فردا ننه بابای دومادشون میگن اومدن از پسر من بخورن 

بسپار به خودشون تو کارشون دخالت نکن عزیزم بذار خود بچه‌اش به تصمیمی بگیرن

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه عروس به فکر و باشعوری 

خودم عروسم و با وجود کارایی که خانواده همسرم کردن اگه جات بودم میگفتم بهتر بذار بره بمونه 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم

نه بگو نبره ما مادربزرگمون همینجوری شد دستش شکست عمه هام خودشون اومدن بردنش بعد گفتن نوبتی نگهداریش کنیم او اصلا یک وضعی شد مادربزرگم ماشالله خودش خونه و زندگی داره چشمش به دست کسی نیست همین عمه هام که اومدن بردنش نشستن غر زدن ما نمیتونیم نگهداری کنیم بیای ببرید بابامم گفت غلط کردی خودش زندگی داره برداشتی بردیش خودتم برمیداری میاریش میزاری خونه اش در کل نزارید ببره 

چه عروس به فکر و باشعوری خودم عروسم و با وجود کارایی که خانواده همسرم کردن اگه جات بودم میگفتم بهتر ...

نه میترسه کسی نفهمه که شوهر اسی هزینه عمل مامانشو داده واسه همین میخاد بیارتش خونه 😂

دخترش هم دليل هاي خودش را داره شما فقط بگو مامان خونه شما باشن من نميتونم هر روز بيام و واقعا هم نرو اتفاقا واسه شما همبهتره مادر و دختر م پيش هم راحتترن 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
چه عروس به فکر و باشعوری خودم عروسم و با وجود کارایی که خانواده همسرم کردن اگه جات بودم میگفتم بهتر ...

اره خواهرش شوهر خوبی داره 

عمه من گیر داد مامانش پاش عمل میخواد حالا نصف دکترام گفتن نه دیگه انقدر گفتن بابام اینا گفتن عب نداره فردا نگه نذاشت مامانمون عمل کنه هزینه عمل که شد ۳۰۰ میلیون هیچی 

ایشون نهایت در حد یه عیادت به مادر خودشون سر زدن🤣

همین قدر پررو

خب اخه میدونم بعدش کلی حرف درمیارن که عروس رو نداد حتی مادرشوهر بره خونه خودش

بذار ببره ولی شما نمون اونجا 

رک بگو من اینجا راحت نیستم. اگر نگرانی پشت سرتون حرف در بیاد که پسرش کاری نکرده هرجا نشستی بگو اره بنده خدا مامان 10 روز بیمارستان بود خیلی اذیت شد منم پیشش بودم . دیگه خواهر شوهرم گفت هزینه ها رو که شما دادید 10 روز هم بیمارستان پیشش بودی منم ببرم خونه ام که یه کمکی کرده باشم 

نه میترسه کسی نفهمه که شوهر اسی هزینه عمل مامانشو داده واسه همین میخاد بیارتش خونه 😂

نه اینو همه میدونن ولی این همه زحمت هدر میره والا من میگم انقد سختشه بیاد بمونه میگه شما بیاید همینم مونده برم بمونم خونه دوماد