2777
2789

ما از اهواز چند روزی هست اومدیم گرگان

همش داریم حسرت میخوریم یه شهر تمیز و سبزی دارن چه مردم خوبی دارن که پول گیرشون میاد میرن در خونه درخت میکارن چقدر تنوع پوشش گیاهی دارن شهردارشون چقدر به گیاها و درختا توی بزرگراها بلوارا میرسه

اینجا تو اهواز مردم پول گیرشون بیاد جا اینکارا میرن مش.روب میخرن میخورن افتخارم میکنن شهردارم به بهونه هرس میفته به جون درختا یعنی گرگان که همه جاش پر درخته یه کوچه بی درخت نداره اهواز تنها خیابوناش که سرتاسر یه درخت درست حسابی داره ۲ تاست تو کل شهر...🙁🙁🙁

یه باریستای مو فرفری🌱💓پرندگان در قفس به پرندگان آزاد بالای سر خود حسادت میکنند...

فرهنگسازی باید بشه

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرهنگسازی باید بشه

تو اهواز حتی بالاشهرشم کمتر کسی تو حیاط یا در خونه فضای سبز میسازه...

یه باریستای مو فرفری🌱💓پرندگان در قفس به پرندگان آزاد بالای سر خود حسادت میکنند...

مردم نقششون تو زیباسازی خلی بیشتر از شهرداری هست بنظر من تازه گرگان شماله دیگه اهواز هم یک شهر جنوبی و نمیشه تنوع خیلی زیادی از گیاه رو وسط شهر داشت بدلیل گرمای هوا و این چیز ها ولی در کا درخت کاری باید فرهنگسازی بشه

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

تو اهواز حتی بالاشهرشم کمتر کسی تو حیاط یا در خونه فضای سبز میسازه...

چرا خب 

شاید هزینه نگهداریش بالاست

البته میتونین گیاه و درختهای بومی بکارین

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
شهردار جدیدشون واقعا ایولا داره...من چند سال پیش اونجا درس میخوندم بعد چند سال برگشتم به یاد قدیم اص ...

ما پارسالم حتی اومدیم گرگان نسبت به پارسال بهترم شده

تا جایی که میدونم خوزستانی‌ها پول گیرشون بیاد کم بیش بیشترشون میرن سمت خلاف و مشروب

میرن خرج لباس یا کافه یا چیز های بیخود میکنن

بخدا کوچه ها خشک بی درخت...