2777
2789
عنوان

اومدیم گرگان همش داریم حسرت میخوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 41 پست

دقیقاً گرگان بهشته...ما هم گرگانیم...با این که خودم گرگانی نیستم و شوهرم گرگانیه اما از شهر خودم بیش تر این جا رو دوست دارم.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تفاوت شرایط آب و هوایی را هم در نظر بگیرید.

بله ولی توی اهواز کلی درخت زیبا هم میشه کاشت مثل گل کاغذی یه ساختمون در مدرسه مون گل کاغذی بود کل کوچه پر برگاش بود صورتی و قشنگ...

یه باریستای مو فرفری🌱💓پرندگان در قفس به پرندگان آزاد بالای سر خود حسادت میکنند...

چرا خب شاید هزینه نگهداریش بالاستالبته میتونین گیاه و درختهای بومی بکارین

پس چرا گرگانی ها انقدر درخت میکارن هر خونه دم درش حداقل ۴  ۳ تا درخت کاشتن

یه باریستای مو فرفری🌱💓پرندگان در قفس به پرندگان آزاد بالای سر خود حسادت میکنند...

بله ولی توی اهواز کلی درخت زیبا هم میشه کاشت مثل گل کاغذی یه ساختمون در مدرسه مون گل کاغذی بود کل کو ...

درسته، جنوب هم یک سری درخت و گل و گیاه هست که با اون شرایط آب و هوایی سازگار شدند. حالا شما برگشتید، از خونه خودتون شروع کنید. یکی از خوبی های سفر همین هست که آدم با فرهنگ های مختلف آشنا میشه و تجارب جدید یاد می گیره. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
درسته، جنوب هم یک سری درخت و گل و گیاه هست که با اون شرایط آب و هوایی سازگار شدند. حالا شما برگشتید، ...

دقیقا خیلی فرهنگ سازی تو اهواز نیازه...

اهواز کچا ملت پول میدن بابت مشروب؟؟؟ 

اینکه اوضاع شهر اینطوریه مقصرش یک درصدم مردم نیستن

به خاطر دزدیایی هستش که ازمون شده

وگرنه با پول نفت فقط ابادان، ما باید الان سنگفرشا خیابونامونم از طلا باشه

والا شمال یه چوب خشک بنداز زمین خود به خود سبز میشه به خاطر آب و هواش . حالا شما بیا توی دمای بالای ۵۰ درجه اهواز گیاه بکار ، زغال میشه بدبخت . اصلا هواش یه مدلیه که آدم جرئت نمیکنه از خونه بیاد بیرون که بخواد به حیاط و باغچه برسه ، کلا باید خودت رو زندانی کنی توی خونه جلوی کولر

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
گلستان هم استان ثروتمندی نیست نسبت به بقیه استان‌های شمالی

ابو هوا کشک؟؟؟ 😐

بله ثروتی نداره گلستان... ولی خوزستان تماماااا ثروته، ثروتی که حتی ذره ایشم به مردمش نمیرسه

به نظرم به جای انداختن تقصیر گردن مردم، برو سطح اگاهیتو بالا ببر ببین اوضاع از چه قراره