2777
2789
عنوان

اومدیم گرگان همش داریم حسرت میخوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهواز کچا ملت پول میدن بابت مشروب؟؟؟ اینکه اوضاع شهر اینطوریه مقصرش یک درصدم مردم نیستنبه خاطر دزدیا ...

باور کنید ما با چند تا از مردم گرگان صحبت کردیم خیلی سبک زندگی پاک و متفاوتی با اهواز دارن طبیعت گردی کوهنوردی سفر زیاد...مردم گرگان ازین چیزا خاطره میگن...اکثر مردم اهواز از خاطرات مستی شون میگن...همینم که پنجشنبه شبا همیشه تصادف شدید میشه مدرکه

یه باریستای مو فرفری🌱💓پرندگان در قفس به پرندگان آزاد بالای سر خود حسادت میکنند...

اهواز کچا ملت پول میدن بابت مشروب؟؟؟ اینکه اوضاع شهر اینطوریه مقصرش یک درصدم مردم نیستنبه خاطر دزدیا ...

ولی نوع درخت هم مهمه مثل همین اشغال کنوپاروس که همسایه مون داشت زد قطعش کرد...گل کاغذی بهترین چیزیه که میشه توی جنوب کاشت بنظرم واقعا

یه باریستای مو فرفری🌱💓پرندگان در قفس به پرندگان آزاد بالای سر خود حسادت میکنند...

وقتی میگی گلستانم ثروتمند نیست..یعنی مقصر بالادستیا نیستن و مقصر مردمن

نه اصلا منظورم این نبود. منظورم اینه خیلی بهتر از این باید باشه اما به نسبت بقیه شهرهای شمالی ثروتمند نیست. اتفاقا من که گفتم اهوازی ها توی شهرمون هستن ادماای خوبی هستن من که اهواز نیومدم شهر تونو ببینم

نه اصلا منظورم این نبود. منظورم اینه خیلی بهتر از این باید باشه اما به نسبت بقیه شهرهای شمالی ثروتمن ...

عزیزم متوجه منظورت شدم کامنتاتو که خوندم

ماهم گلستانایارو خیلی دوس داریم اتفاقا زن داداشمم اهله گنبد کاووسه

فقط از یه سری کم لطفیا که در حق مردم ما شده بعضی اوقات دلم میگیره

عزیزم متوجه منظورت شدم کامنتاتو که خوندمماهم گلستانایارو خیلی دوس داریم اتفاقا زن داداشمم اهله گنبد ...

بخدا منم موافقم باهات در حق مون ظلم میشه شهرداری گرگان فقط به درختا کمک میکنه رشد کنن شهردار اهواز هرفصل به بهونه هرس میزنه قطع شون میکنه و فقط نخل که اشغاله و سایه و سود نداره میکاره تنها هنرش همینه جای این همه گیاه...