2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خار پاشنه فیزیوتراپی نمی خواد لزوما. ولی دکتر رفتن می خواد.
اول می ری دکتر و یه عکس از پاشنه می گیره. بسته به اینکه مشکل چه قدر حاد باشه درمانش فرق داره.
بیشترین چیزی که برای درمانش لازم داری کفی طبی هست. برو دکتر لطفا.

تا بری دکتر.
حتما کفشی بپوش که زیر پاشنه کامل نرم باشه. یا اگر نداری جوراب بپوش و زیر جوراب چند لایه پنبه ی فشرده بگذار. کلا به پاشنه فشار نیار. اگر خواستی ورزش کنی حتما توی آب باشه.
اگر مشکل به استخوان نزده باشه خوردن قرص ضد التهاب کمک می کنه. ولی اینو دکتر باید بگه. من می ترسم به شما اسم بگم بدتر بزنی معده رو داغون کنی و پاشنه هم بهتر نشه. 

خار پاشنه فیزیوتراپی نمی خواد لزوما. ولی دکتر رفتن می خواد. اول می ری دکتر و یه عکس از پاشنه می گیره ...

پشم گوسفندخیلی بهتره 

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

نوره رو با حنا با روغن زیتون مخلوط کن شب تا صبح بزار رو پات 

صبح برو سنگ پا بزن چند شب بعدا برو حجامت پیش دکتر طب اسلامی

هرشب پاتو با روغن سیاهدانه چرب کن

من اینکارو کردم

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

خار پاشنه فیزیوتراپی نمی خواد لزوما. ولی دکتر رفتن می خواد. اول می ری دکتر و یه عکس از پاشنه می گیره ...

ذکتر رفتم عزیزم 

ولی گفن شاک باید بزنی مثل 

چکش کوچیک ضربه میزنهمن پول ندارم فعلا 

ولی همونجا خانوما میگفتن ما داشتیم خوب شد 

ذکتر رفتم عزیزم ولی گفن شاک باید بزنی مثل چکش کوچیک ضربه میزنهمن پول ندارم فعلا ولی همونجا خانوما می ...

شما به حرف خانوم های دیگه نباید گوش بدی آخه. 

خار پاشنه ی همه مثل هم نیست. برای بعضی فقط بافت نرم زیر پاشنه ملتهب شده. 

برای بعضی استخوان تغییر شکل پیدا کرده. کسی که با  درمان خونگی و رعایت بهتر می شه فقط بافتش ورم داشته. مطمین باش اگر استخوان برآمدگی پیدا کرده باشه اینجوری جواب بگو نیست.
حالا شما یه چند هفته با نرم کردن زیر پاشنه و ماساژ ملایم تلاش کن. ولی نشد توصیه ی دکتر رو پی بگیر. دیگه سلامتی اولولیت هست.