2777
2789
عنوان

دلم شکسته از اینکه برادرشوهرم برام یه خوراکیم نگرفت😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 29 پست
نمیتونست یه چیز ساده بگیره؟بهونش بود مگه خوراکی گرفتنم بلدبودن میخواد میتونست ی بستنی یا پفک بگیره

خب چرا وقتی داشت میرفت بهش نگفتید برام بستنی بگیر طرف تو ذهن شما نیست بدونه چی میگذره اونجا که دلیل تعارفتونو من نمیفهمم وقتی دلتون خوراکی میخواست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا وقتی داشت میرفت بهش نگفتید برام بستنی بگیر طرف تو ذهن شما نیست بدونه چی میگذره اونجا که دلیل ...

دلم خوراکی نمیخواست بحث خوراکی نبود اصن

من‌منظورم این بود که احترام سرش نمیشه

انتظار ندارم فقط این همه وقحات اخه؟

تو خودت هم نمیدونی چی مد نظرته ازون بدبخت چه انتظاری داری🤪

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
مشخصن خصیصه چون خوراکی‌گرفتن بلد بودن نمیخواد

به سلیقه ادم برمیگرده شاید غذایی که من دوست دارمو شما دوست نداشته باشی اصلا نیازی به تعارف نبود وقتی دلتون میخواست طرف براتون خوراکی بیاره اسم این کار باحیا بودن نیست تعارف الکیه

من تاحالا بوده اصلن خوراکی نخواستم طرف رفته گرفته ولی این...

ادمها قرار نیست شبیه به هم باشن طبیعتا وقتی طرف ازتون میپرسه فلانی تو چیزی میخوای شما میای میگی بخدا نه پس یعنی واقعا نمیخوای اینقدر قضیه بزرگ نیست واقعا

من منظورم اینه تاحترام سرش نمیشه

اسی از دیشب تا الان ۴تا تاپیک با این موضوع زدی ول کن تورو خدا بعدمیگی من منظورم خوراکی نبود اگه منظورت خوراکی نیست و بحث!شکم نیست پس چرا از دیشب هی داری راجع به این موضوع تاپیک میزنی وا بده خواهرمن

براش زن هم پیدانکن مگه عهده بوقه توبگردی براش زن پیداکنی😂