2777
2789
آره ولی هیچ وقت همچین چیزی رو تحمل نمیکنم و نخواهم کرد

شما خودت داداش داری؟ اگر داری یعنی انتظار داری با ازدواج فراموشت کنه

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر مگه دیوانم با همچین مردی ازدواج کنم؟خداروشکر ی چیری هست به اسم طلاق هیچ وقت تحمل نمیکنم

به نظرم شما فعلا اصلا به ازدواج فکر هم نکن

نمیدونم چندسالته اما هنوز فکرت خیلییی بچه اس 

خدایا دوستت دارمممم ❣❣

واسه پدر و مادرش  بخره اشکال نداره مهم نیست 

گاهی خرید میکنه واسشون  زندگیمو واسه این چیزا خراب نمی‌کنم 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
به نظرم شما فعلا اصلا به ازدواج فکر هم نکننمیدونم چندسالته اما هنوز فکرت خیلییی بچه اس

ی سوال

اگه همسرت کاری کنه که به دلت نشینه جدا نمیشی؟میمونی و تحمل میکنی؟

والله ما هم داداش داریم هم خواهر همشون ازدواج کردن از این برنامه ها ندارن 

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

نميدونم چرا من اصلا نميتونم اين موضوع را قبول كنم مامانم ميگه هر كار شوهرت واسه خانواده اش كرد استقبال كن و مامانم خودش  هم اين اخلاق را داره ولي من ديونه ميشم 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
خواهر مگه دیوانم با همچین مردی ازدواج کنم؟خداروشکر ی چیری هست به اسم طلاق هیچ وقت تحمل نمیکنم

صحبت کردن در مورد بعضی چیزها تا تو موقعیتش نباشی راحته

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*

شوهر من اینجور نیست بکشیشم هزار تومن برا کسی خرج نمیکنه 

ولی شوهر خواهرم گهگاهی برا پدرو مادرش که ندار هستند مثلا یک کیلو گوشت و یه کیسه برنج  یا غذایی که خانمش درست کرده میبره  خواهرمم مشکلی نداره با اینکه شوهرش کارگر هست

آره ولی هیچ وقت همچین چیزی رو تحمل نمیکنم و نخواهم کرد

وا خوب فکر کن داداشت زنش اینجور بگه

ببین عزیزم الان مجردی اگ بخای متاهل شذی سر چیز کوچیکی اینجور جبهه بگیری خدانکرده ب مشکل میخوری چچن اکثر مرذا حساسن سر خانوادشون