2777
2789
عنوان

انصراف از دانشگاه چجوریه

66 بازدید | 14 پست

من که پشت میمونم

ولی دوست دارم آزاد و پردیس انتخاب رشته کنم صرفا جهت آشنایی با فرآیند و اینکه بندازم جلو مدیرمون دست از سرمون برداره.

الان مثلا روانشناسی پردیس قبول بشم باید چجوری بگم که نمیرم یا انصراف 

چجوریه کلا

واییی چه خشگلیییییی توووووو😃🩷✨️...یه بوس نمیدی؟😋🤭😚

کلا چه رشته ای در نظر داری؟

روانشناسی 

شیمی کاربردی و محض 

هر چی پردیس تو دفترچه باشه 

فقط جهت پر کردن دفترچه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درخواست انصراف میدی، میری آموزش راهنماییت میکنن، فقط بخوای بری سر کلاس فرصت میکنی درس بخونی؟

نههه نمیخوام اصلا برم دانشگاه

فقط میخوام انتخاب رشته کنم 

هرچی قبول بشم نمیرم دانشگاه 

نههه نمیخوام اصلا برم دانشگاهفقط میخوام انتخاب رشته کنم هرچی قبول بشم نمیرم دانشگاه

وا خوب برا چی میخوای؟! خوب قبول میشی نمیری برا ثبت نام دیگه، انصراف نیاز نیست که

وا خوب برا چی میخوای؟! خوب قبول میشی نمیری برا ثبت نام دیگه، انصراف نیاز نیست که

عههه 

خب پس خیالم راحت شد

پس ثبت نام نکنم دیگه کاری نیاز نیست انجام بدم؟

عههه خب پس خیالم راحت شدپس ثبت نام نکنم دیگه کاری نیاز نیست انجام بدم؟

مثل اینکه مثلاً آزاد قبول میشی نمیری میری دولتی، مگه میری آزاد رو کاری میکنی؟! حتی دولتی هم میتونی قبول شدی نری ولی فکر کنم ۲ سال محروم میشی، اما آزاد و پردیس همچین قانونی نداره

مثل اینکه مثلاً آزاد قبول میشی نمیری میری دولتی، مگه میری آزاد رو کاری میکنی؟! حتی دولتی هم میتونی ق ...

من سال اولمه هیچی سر در نمیارم تو خانوادمم کسی دانشگاه‌ نرفته

ممنونم وقت گذاشتین😘🙏🏻🩷

من سال اولمه هیچی سر در نمیارم تو خانوادمم کسی دانشگاه‌ نرفتهممنونم وقت گذاشتین😘🙏🏻🩷

نگران نباش هیچکس اولش نمیدونه ، کم کم یاد میگیری، یه عادتی رو داشته باش که هرچی رو نمیدونی بپرسی، میری کافینت بپرس میری دانشگاه بپرس، پرسیدن عیب نیست

نگران نباش هیچکس اولش نمیدونه ، کم کم یاد میگیری، یه عادتی رو داشته باش که هرچی رو نمیدونی بپرسی، می ...

توصیه خوبی بود

ممنوننن😻❤️