2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من صب رفتم پیش مشاور قشنگ رید بهم و برگشتم بنظرم مشاوری ک میگیری درست انتخاب کن حداقل روحیتو خراب نکنه

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)

پسر من رفت پیش مشاور کار خاصی نکرد فقط ۲۵ تا رشته انتخاب کرد حالا از دیشب خودش داره انتخاب میکنه به نظرم خودت با توجه به سال قبل انتخاب کنی راحت تری

هزینه مشاور هم تو تهران بین ۳ تا ۵ ملیونه

خودم انجام میدمهزینه‌اش فکر کنم با مشاور حداقل ۲ تومن هستتحقیق کن بازم

اخه من بلد نیستم نمیدونم باید چیکار کنم اصن بر چه اساسی انتخاب کنم قبول میشم البته رتبه‌مم جالب نیست 😑🤦🏻‍♀️

اخه من بلد نیستم نمیدونم باید چیکار کنم اصن بر چه اساسی انتخاب کنم قبول میشم البته رتبه‌مم جالب نیست ...

برو توی کانالای مشاوره از محتوای رایگانشون استفاده کن هر کدوم دیدی منصف تر و منطقی تره و سوادش بیشتره بسپار بهش

والا من صب رفتم پیش مشاور قشنگ رید بهم و برگشتم بنظرم مشاوری ک میگیری درست انتخاب کن حداقل روحیتو خر ...

آره بعضی مشاورا کارشون اصلا انتخاب رشته نیست ولی بعضیا واقعا این کارن و خیلی خوب کمک میکنن مثلا پسر من سه سال پیش مشاور براش انتخاب کرد همه کدها و شهرها و رشته هارو تو چند برگه آچار براش پرینت گرفت و ۱۵۰ رشته رو براش انتخاب کرده بود تازه برا انتخاب رشته آزاد هم باهاش تماس گرفته بود با همون هزینع براش انتخاب کنه... ولی امسال پسرکوچیکم رفت پیش مشاور فقط ۲۵ رشته رو براش انتخاب کرده بود طفلی خودش از دیشب داره انتخاب میکنه

خاک تو سرش اون دیگه چه مشاوری بوده😐

انقد گریه کردم دیگه نمیتونم:)

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)