2777
2789
عنوان

بچه های تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 86 پست
من الان یازدهمماگه پکیج کامل بگیرم دهم هم شاملش میشه؟

وقتی شما یازدهم هستی هر آنچه یازدهم نیاز داری بهت درس داده میشه هم دروس تخصصی هم عمومی 

وقتی بری دوازدهم ماز کلاس هاش جامع میشه که از دهم تا 12 رو کامل درس میدند ... 1402 شماره ماز هست بازم زنگ بزن بپرس

آخرش باید بگیری پکیج الماس رو .. چون برا سال کنکور نیازت میشه

به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

مصاحبه رتبه یک ها رو ببین که با ماز مصاحبه کردن

رتبه یک های 404 و 403 و.. همه ماز داشتن

ماز عالیه

به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مصاحبه رتبه یک ها رو ببین که با ماز مصاحبه کردنرتبه یک های 404 و 403 و.. همه ماز داشتنماز عالیه

ببین من ازین نگرانم ک ازمون حضوری و تجربه نمیکنم

بنظرت دوازدهم قلمچی هم برم؟ 

ببین من ازین نگرانم ک ازمون حضوری و تجربه نمیکنمبنظرت دوازدهم قلمچی هم برم؟

شما الان یازدهمی و اصلا نیاز نیست انقدر فشار رو خودت بذاری ، دادن یک آزمون کافیه

دوازدهم اگر برا هزینه اش اوکی بودی قلمچی هم برو

وگرنه خودت توی خونه آزمون ماز رو یه جایی بشین پشت میز بده و اصلا تقلب نکن و مثل سر جلسه آزمون لباس رسمی بپوش. اینطوری شبیه آزمون حضوری میشه واست

ببین من الان یازدهم هستم یسری درس های دهم رو هنوز جمع نکردم باید چیکار کنم

یازدهم قرار نیست درس های دهم رو جمع کنی!!

همین درس های یازدهم بخونی خیلیه

حجم درس هاتون زیاده همه شون هم نهایی هست

اگر میخای با مدرسه پیش بری که بعد که میای خونه درس های همون روز تست بزن و بخون و نمونه سوال و...

اگر هم میخای با کلاس ماز پیش بری .. هم کلاس ماز ببین و بعدش بخون و تست و... هم مدرسه

اینطوری2 بار یه مبحث برات گفته میشه و خیلی خوب تو ذهنت میمونه

فعلا دهم رو ول کن

یازدهم خیلی مهمتره

دهم رو سال کنکور میخونی

مشاور داری یا خودت میخونی؟ 

اگر مشاور نداری خودت برنامه بنویس برا خودت که دقیق بدونی باید چیکار کنی.. سوالی داشتی بازم ازم بپرس یا درخواست دوستی بده ک آیدی تلگرام بدم اونجا برات برنامه نویسی توضیح بدم

منظورتون از شهرستان صرفا اینه تهران نیستینیا اینکه شهرستان یه استانین

شهرستان یه استانیم عزیزم 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

میشه تجربه خودتونو بگید

شباهتش به کنکور 

بهترین ایده ها و بهترین پاسخ نامه 

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»