2777
2789
عنوان

بچه های تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 86 پست
اره خودمم سوالاشو نگاه کردم واقعا زیاد سخت نیستناز اون طرفم ماز خیلی سطحش بالاس حتی فراتر از کنکور

برای همین میگم خیلی سبز

خیلی سبز سطح سوالاتش استاندارده

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارسال ۹ تومن بود که

قلمچی؟؟؟؟؟

نه عزیزم بدون کارت حکمت و اینجور چیزا برای کاهش هزینه گذاشته همون ۳۰ تومنه

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

به پشتکار؟؟؟ وقتی سطح سوالات پایینه و تو داری خودت رو با اون سوالات تطبیق میدی و میسنجی سطح سوالات ک ...

واقعا اصلا نمیدونم چیکار کنم خیلی دودلم

ماز این انلاین بودنش یکم مشکله

نمیدونم اصلا

شما ماز ثبت نام کردی؟ 

سوالاس سخته ولی کلاسارو ببینم میتونم حل کنم؟ 

شما کلاس چندمیانسانیم همینه فقط درسهای تخصصیکلا رشته های نظری نیاز ب ازمون داره دیگه

من تجربی بودم و مال قدیم خبری از نظام جدید ندارم و اینکه انسانی هم اطلاعی ندارم

کنکوری ما انسانیه

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین

واقعا اصلا نمیدونم چیکار کنم خیلی دودلمماز این انلاین بودنش یکم مشکلهنمیدونم اصلاشما ماز ثبت نام کرد ...

ماز بله سوالاتش به شدت بالاست

بله کلاس‌هاش رو ببینی میشه زد سوالات رو

ماز بله سوالاتش به شدت بالاستبله کلاس‌هاش رو ببینی میشه زد سوالات رو

اخه من سوالات کنکور چند سال اخیرو دیدم در حد ماز نیستن واقعا بنظرم ماز خیلی سطحش بالاس وقتی الکی سخت باشه ب چه دردم میخوره الکی اذیت بشم

خیلی سبز حضوریه دیگه درسته؟ هزینش چقدره

بله حضوریه

هزینه‌اش رو متأسفانه اطلاع ندارم

ماز ثبت نام کن و به من اعتماد کن 

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

شما کلاس چندمیانسانیم همینه فقط درسهای تخصصیکلا رشته های نظری نیاز ب ازمون داره دیگه

تست رو که میدونم نیازه

منظورم کلاسا هست  یعنی فیلم های اموزشی 

وگرنه برا تست و ازمون خالی ده تومن خیلیه

من ثبت نام برا فیلم درسهای کنکوری رو میگم نیازی هست یا نه 

طرف هم انسانیه کلاس دهم

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین