2777
2789
عنوان

نمی‌دونم طلاق بگیرم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 35 پست
خب اون استثنا بوده کارش هم اشتباه بوده ولی تو سفر خب قرار نیست ایشون خونه تمیز کنه و آشپزی و ... کنه ...

اره خب منم نمیگم اشتباه کرده از لحاظ سخت بودنش گفتم

💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠

والا مادر که مهمون حساب نمیشه . میاد یه سر میزنه . تازه کمک می‌کنه تو بچه داری. گیرم شام هم بیاد شوه ...

وقتی خونه نامرتب باشه و ... خب آدم خجالت می‌کشه مادرشوهر بیاد خونش 

والا بچه من دو ماهه بود خونم رسمااا داغون بود گاها وقت نمی‌کردم حتی دستشویی برم🥴😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش اول بزرگ میشدی بعد شوهر میکردی. لابد شوهر کردنت هم ناخواسته بود.

نه شوهر کردنم ناخواسته نبود شما که بزرگی طرز صحبتتو بلد نیستی حتی شعور این که با کسی که اومده کمک میخواد چطوری رفتار کنی هم نداری بعد به من میگی بزرگ میشدم؟ شما خودت از یه بچه دوساله هم کوچیکتری

خودت بری مهمونی طرف بره تو اتاقش نیاد بیرون. خیلی کارت بچه گونه بود.

آخه من برم مهمونی قبلش زنگ میزنم اطلاع میدم نه که ۵ دقیقه قبل رفتن اونم خونه کسی که بچه دو ماهه داره

والا ما خودمون خونه زن داداشام با اینکه بچشون بزرگه بدونه دعوت نمی‌ریم دل مادربزرگ تنگ شده بود میتون ...

آفرین عزیزم کاش فامیل شوهر منم انقد با فرهنگ و با شعور بودن

نه آدمی که نوزاد داره می‌ره تو قرنطینه . حالا خوبه مادره اومده نوه شو ببینه. مادر خودش هم بیاد میگه ...

آخه بچه حال نداشت و گریه میکرد ۵ دقیقه قبل اومدن به  شوهرم زنگ زدن که دارن میان از طرفی بچه هیچ جوره آروم نمیشد باید میزاشتم بچم میمرد میرفتم از مهمون پذیرایی میکردم؟