2777
2789
عنوان

نمی‌دونم طلاق بگیرم یا نه

420 بازدید | 35 پست

سلام من ۱۸ سالمه ۱۶ سالگی ازدواج کردم و سریع ناخواسته بچه دار شدم الان نوزاد دو ماهه دارم با شوهرم با هم دعوا داشتیم اما نه تا حدی که وقتی حامله بودم مشت زد تو دماغم خون اومد یا چند روز پیش گفت مامانم اینا بیان خونمون گفتم بچه گریه میکنه( مریض بود )نیان گفت نمیشه میان . گفتم پس من بچمو‌ می‌برم تو اتاق در اتاقم قفل میکنم گفت ببخشید فلان چیز داری برو ببین چیکارت میکنم منم رفتم در اتاقم کلید کردم مامانش اینا اومدن رفتن بعد رفتنشون من رفتم بیرون اتاق با شوهرم حرف میزدم منو تحویل نگرفت منم نگرفتم بعد اومد یه دفعه عین وحشیا افتاد روم هی منو میزد یه طوری که هنوز بدنم درد می‌کنه منم ناچارا چون زورم نمی‌رسید گاز گرفتن و چنگ انداختم اون چک میزد و مشت و...

حالا چند تا مسئله هست توروخدا راهنمایی کنید با داشتن یه بچه نوزاد چیکار کنم؟ حالم از شوهرم به هم میخوره با این رفتاراش ولی بچمو خیلی دوست دارم 

از طرف دیگه من بخوام درخواست طلاق بدم هیچ مدرکی بنا به کتک زدنش ندارم ولی بدن اون جای گاز من و چنگ من هست وقتی داشتم جلوشو می‌گرفتم منو نزنه حالا اگه شکایت کنم دادگاه نمیگه پس چرا جای چنگ و گاز هست ولی جای زدن تو معلوم نیست ؟ آخه چنگ و گاز معلوم میشه چک و مشت که جایش نمیمونه

و اینکه نظرتون درباره طلاق گرفتن من چیه 

می‌خوام نظر شما رو هم بدونم تا تصمیم بگیرم ممنون 🌸

بار دیگه دست روت بلند کرد برو پزشکی قانونی 

دوربینم بزاری تو اتاق خوبه

اسمم ناز 🫠🍓🎀🧚🏻‍♀>A girl with big goals                           تآروت میگیرم 🐈‍⬛🕯و مسلط به سه زبانم🫳🏻💖🪄أَنْتَ كَهْفِي🌛    کلاس های:ویولن🎻|بازیگری🎭|کامپیوتر💻|زبان انگلیسی🌍|میرم🗝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه مگه خونه کسی که بچه نوزاد داره مهمان میاد؟؟؟

نه آدمی که نوزاد داره می‌ره تو قرنطینه . حالا خوبه مادره اومده نوه شو ببینه. مادر خودش هم بیاد میگه نیا نوزاد دارم. تازه مادر فرق می‌کنه میاد کمک هم می‌کنه . 

اشتباه کردی که گفتی نیان

یا حداقل میگفتی عزیزم بچمون امروز مریضه کاش میذاشتی واسه فردا یا پس فردا

💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠

آخه مگه خونه کسی که بچه نوزاد داره مهمان میاد؟؟؟

اره بابا

مامان دوستم تازه یک ماه یا دو ماه بود زایمان کرده بود همراه با کلل خانواده و بردار خواهراش رفته بود مسافرت نزدیک بیست روز 😐😐 اونم با ماشین

💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠

منم نگفتم کلا نیان که بچه همش بی تاب بود و گریه میکرد 🥲

میدونم عزیزم اما با لحن خوب و اروم میگفتی کلا مردا رو باید خر کرد تا راضی شن قلق شون همینه ( بلا نسبت البته) 

نه آدمی که نوزاد داره می‌ره تو قرنطینه . حالا خوبه مادره اومده نوه شو ببینه. مادر خودش هم بیاد میگه ...

والا ما خودمون خونه زن داداشام با اینکه بچشون بزرگه بدونه دعوت نمی‌ریم 

دل مادربزرگ تنگ شده بود میتونست دعوتشون کنه خونش نوه رو ببینه 

نمی‌دونم شما بچه داری یا نه ولی بچه دو ماهه اینقدر کار داره که مادر فقط می‌تونه وقتی بچه خوابه یه کوچولو استراحت کنه اونم اگه بچه بخوابه

اره بابامامان دوستم تازه یک ماه یا دو ماه بود زایمان کرده بود همراه با کلل خانواده و بردار خواهراش ر ...

خب اون استثنا بوده 

کارش هم اشتباه بوده 

ولی تو سفر خب قرار نیست ایشون خونه تمیز کنه و آشپزی و ... کنه 

نهایتا بچشو نگه میداره و میشینه دیگه

والا ما خودمون خونه زن داداشام با اینکه بچشون بزرگه بدونه دعوت نمی‌ریم دل مادربزرگ تنگ شده بود میتون ...

والا مادر که مهمون حساب نمیشه . میاد یه سر میزنه . تازه کمک می‌کنه تو بچه داری. گیرم شام هم بیاد شوهره که بر نیست هم غذا از بیرون میگیره هم طرف میشوره