2777
2789
عنوان

شوهرم میگه فردا برو خونه بابات بچه هارو هم ببر و دیگه برنگرد

| مشاهده متن کامل بحث + 924 بازدید | 71 پست
خدا شکر تن شون سلامت ببینین کلا بچه تا پایان ۷ سالگی حضانتش بامامانش هس کسی هم نمیتونه ازش بگیره و د ...

اگر توافق بکنیم بابت حضانت بچه ها بعد از ۷یا ۹سالگی و کلا همیشه میشه پیش مادرش بمونه بچه؟مثلا فقط پدر بیاد دیدنشون نتونه ببره این برام مهمتره از نفقه و شکایت بازی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غلط کرده بگو بچه ها رو از خونه بابا نیاوردم بمونه پیش تو برم خونه رو بر تو خالی بزارم مرتیکه حقتو بگ ...

چجوری حقم بگیرم وقتی میگه اگر‌مهریه اجرا بزاری بچه هارو ازت میگیرم میگه بدون هیچ پولی بسلامتی برو

اگر توافق بکنیم بابت حضانت بچه ها بعد از ۷یا ۹سالگی و کلا همیشه میشه پیش مادرش بمونه بچه؟مثلا فقط پد ...

شکایت بازی نداره اصلا نفقه ومهریه ترتیب انجام درست داره ک یک دادخواست میزنه دفاترقضایی دوماه نشده هم تموم میشه ، اره اون سن میشی شما سرپرست ،شرایط مالی دارین ک میگین سی و چهل میاد اول دست تون بعدم ماهی ۷ و۸ تومان شکایت بازی مهریه ببخشین نفقه نگیرین شرایط مالی تون خوبه؟ اون حالت هم ک گفتین توافقی میشه شما سرپرست بچه ها ک دوتا بچه ها باید نفقه بده تا موقعه ازدواج شون 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

اخه میترسم لج بکنم بچه هارو ازم بگیره،میگه اگر مهریه اجرا بزاری بچه هارو ازت میگیرم منو میترسونه،الا ...

بچه ها چند سالشونه؟؟

نقطه ضعف گیر آورده می‌رسونه وگرنه عمرا بتونه دو‌روز با بچه ها باشه

شکایت بازی نداره اصلا نفقه ومهریه ترتیب انجام درست داره ک یک دادخواست میزنه دفاترقضایی دوماه نشده هم ...

نه شرایط مالی اصلا ندارم میترسم لج بکنه باباشون ببره بچه هارو این کلا میگه بدون پول و نفقه یا حتی پول پیش خونه برو فقط

نه شرایط مالی اصلا ندارم میترسم لج بکنه باباشون ببره بچه هارو این کلا میگه بدون پول و نفقه یا حتی پو ...

خب شرایط مالی نداری دیگ این صحبت ها نیس ک میگین مهریه و نفقه نمیخوام!! شما چون اقدامی نداشتی اینجور فک و حدس گمان میزنین ،بچه هاتون هم هیچکس حق نداره ببره نمیتونه ببره ،برین نفقه هاتون اجرا بزنین خودتون میفهمین 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

خب شرایط مالی نداری دیگ این صحبت ها نیس ک میگین مهریه و نفقه نمیخوام!! شما چون اقدامی نداشتی اینجور ...

یعنی برم برای نفقه خودم و بچه هام؟و از خونه نرم؟اخلاقش گند و بدرد نخور اصلا نرمال نبست برای زندگی

یعنی برم برای نفقه خودم و بچه هام؟و از خونه نرم؟اخلاقش گند و بدرد نخور اصلا نرمال نبست برای زندگی

اول از نفقه خودت بچه ها و اجرت المثل و استرداد جهیزیه ات  شروع کن ،نفقه خودت از دوران عقدت بزن ، و  اجرت المثل ات و نفقه بچه هات بعدم استردادجهیزیه ات 

اول از نفقه خودت بچه ها و اجرت المثل و استرداد جهیزیه ات شروع کن ،نفقه خودت از دوران عقدت بزن ، و ...

برم شکایت بکنم لج میکنه اخه،بعدش استرداد چرا خودش گفته برو وسایلتم ببر فقط مشکل بی پولی منه