2777
2789
عنوان

شوهرم میگه فردا برو خونه بابات بچه هارو هم ببر و دیگه برنگرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1134 بازدید | 76 پست
برم شکایت بکنم لج میکنه اخه،بعدش استرداد چرا خودش گفته برو وسایلتم ببر فقط مشکل بی پولی منه

شما برو کارهایی ک گفتم انجام بده بعد اگ لج کرد بیا بگو 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

شما برو کارهایی ک گفتم انجام بده بعد اگ لج کرد بیا بگو

باشه عزیزم ممنون واقعا باید یکی جلوش دربیاد بسه هرچی هیچی بهش نگفتم رید به هیکلم و خودمو اذیت کرد بچه هامو محبت نمیکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اون میخواد کلا راحت بشه.تو هم بترسون بگو بچه ها رو خودت بردار مهریه بده

اره مطمعنم میخاد کلا راحت بشه بیشرف حال بهم زن میخاد یه شبه عین یه پسر مجرد بشه بره یکی دیگه رو بگیره و بدبخت بکنه

بری میره شکایت میکنه که از خونه رفته و تمکین نداره و...

وقتی میگه برو خونه بابات بگو برو طلاقم بده حق و حقوقمم بده بعد میرم..مگه واسه این زندگی زحمت نکشیدی که اینطوری بری اونم با بچه؟! بگو به بچه مون علاقه نداری؟ مگه نباید بابا بالا سرش باشه؟ بجای این کثافت کاریا بیا بالا سر خانوادت و بچه خودت...بگو من تا حقمو ندی نمیرم خانوادم چه گناهی کردن که هم خودم برگردم هم بچه هامو ببرم..تو این مدت هم مدرک جمع کن برای احتیاط که اگه دادگاهی شدید دستت پر باشه

چجوری حقم بگیرم وقتی میگه اگر‌مهریه اجرا بزاری بچه هارو ازت میگیرم میگه بدون هیچ پولی بسلامتی برو

تو چه ساده ای 

الان بچه هارو نبری فکر کرده و ستار میگیره

نه دوروز میده مادرش بعد کلافه میشه میبینم با بچه ها اذیته میاد میگه گو ه خوردم با ننه ام

زندگیم فقط همسرم

باشه عزیزم ممنون واقعا باید یکی جلوش دربیاد بسه هرچی هیچی بهش نگفتم رید به هیکلم و خودمو اذیت کرد بچ ...

هرمشکلی هم داشتین بهم بگین کمک تون دارم 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

نرو . شوهرت حیله گرهبری ، عدم تمکین میزنهعدم تمکین بزنه ، از نفقه محروم میشی

اخه نرم هم پروتر میشه که بمن میگه برو خونه بابات کار در منزل پیدا بکن من هیچی خرجی به خودت و بچه ها نمیدم خیلیلاشی شده

بری میره شکایت میکنه که از خونه رفته و تمکین نداره و...وقتی میگه برو خونه بابات بگو برو طلاقم بده حق ...

اخ که حرف دلمو زدی کصافط بیشرف میخاد منو بچه هارو مفت مفت طلاق بده مثل پسر مجرد بشه بره یکی دیگه رو بدبخت بکنه اخه یه ادم چقدر باید چندش باشه که بچه های خودشو قربانی بکنه خیر ندیده