2777
2789
عنوان

شوهرم میگه فردا برو خونه بابات بچه هارو هم ببر و دیگه برنگرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1264 بازدید | 76 پست
اخه میترسم لج بکنم بچه هارو ازم بگیره،میگه اگر مهریه اجرا بزاری بچه هارو ازت میگیرم منو میترسونه،الا ...

لج هارت و پورت هست جدی نگیرین!! جرات نمیکنه بعدش صداش ببره بالا واستون ، نفقه خودتون از عقد تا الان و اجرت المثل و نفقه بچه هاتون اقدام کنید،ترک منزل کنید ک نفقه بهتون تعلق نمیگیره که بخاطر این گفتم قهر نکنین ترک منزل هم نکنین ،بچه هاتون جنسیت هاشون و چندسالشون هست؟

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ادم نیست این حرفا گفتنش فایده نداره بچه هام دخترن باید ببرم کنار این آدم عصبی دیونه نباید باشن

اونکه صد درصد نباید بچه هاتو رها کنی اون طفل معصوما مادر میخوان 

بنظرم یه مدت اصلا جوابشو نده فکر کن یه خروس داره میخونه 

یه مدت جوابشو ندی بحث و دعوایی پیش نمیاد بعدش خودش عادت میکنه به آرامش و زندگی بدون دعوا کم کم از بحث فراری میشه چون نمیخواد آرامشش خراب شه

لج هارت و پورت هست جدی نگیرین!! جرات نمیکنه بعدش صداش ببره بالا واستون ، نفقه خودتون از عقد تا الان ...

نه ترک خونه نمیکنم تا حالا نکردم،دوتا دختر ۵ساله و ۱ماهه،این بیشرف لیاقت بچه نداره میره سرکار‌میاد بهونه گیری میکنه

اونکه صد درصد نباید بچه هاتو رها کنی اون طفل معصوما مادر میخوان بنظرم یه مدت اصلا جوابشو نده فکر کن ...

اره باید اصلا فکرکنم وجود نداره فکرش بکن از ۱۲ظهر رفته سرکار ساعت ۲نیم شب نیومده زنگ زدم کجایی کی میای اومده خونه دعوا میکنه باهام اصلا وقتی هم خونه هست عصبیه و دعوا میکنه،من خودمم طلاق میخام ولی نه اینطوری بدون پول و پس انداز

اره باید اصلا فکرکنم وجود نداره فکرش بکن از ۱۲ظهر رفته سرکار ساعت ۲نیم شب نیومده زنگ زدم کجایی کی می ...

براش شربت و دمنوش های آرامش بخش درست کنه گلاب بیدمشک چیزایی که مقوی اعصابه 

بخاطر دخترات هم شده سعی کن آرامش تو خونت باشه من بهت قول میدم یه مدت که باهاش جر و بحث نکنی اونم مثل خودت میشه

نه ترک خونه نمیکنم تا حالا نکردم،دوتا دختر ۵ساله و ۱ماهه،این بیشرف لیاقت بچه نداره میره سرکار‌میاد ب ...

خدا شکر تن شون سلامت ببینین کلا بچه تا پایان ۷ سالگی حضانتش بامامانش هس کسی هم نمیتونه ازش بگیره و دختز هم ۹ سالگی کلا از حضانت میاد بیرون جای نگرانی ندارین پس اقدامات نفقه تون بزنید بچه های ماهی یک ونیم و خودتون هم ماهی ۴ تا هفت تومان میشه هرماه نفقه تون ،بابت نفقه از عقد تا ماه جاری هم باید بده با اجرت المثل تو نفقه پرداخت نشه  حکم جلب داره بیشتر از ۶ ماه هم پرداخت نکنه حکم طلاقت دادگاه میده عسروحرج تون میشه

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.