2777
2789
عنوان

فیزیوتراپی یا دارو

67 بازدید | 9 پست

بین این ۲ تا رشته گیر کردم. حقیقتش پزشکی هم میارم ولی واقعا آدمی نیستم که ۱۴ ۱۵ سال درس بخونم برای رسیدن به درآمد خوب و دلم نمیخواد کار خیلی پر استرسی داشته باشم. با وجود اینا ، دلم میخواد کارم درمانی باشه. یعنی با بیمار مستقیم در ارتباط باشم و درمانش کنم. واسه همین میخوام فیزیوتراپی رو انتخاب کنم چون حس میکنم اگه برم دارو ، اون حس رضایت شغلی ای که باید رو ندارم. مشکلم فقط اینه که پرستیژ فیزیوتراپی کمتر از داروئه و اینکه ۲ سال پشت کنکور موندم. خانواده بهم میگن که حداقل بعد از ۲ سال یکی از ۳ رشته تاپ رو برم. اما من واقعا فشار پزشکی رو نمیتونم تحمل کنم و از اینکه برم توی داروخونه کار کنم هم خوشم نمیاد. چیکار کنم به نظرتون؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی خوب شدی مبارکت باشه چرا نمیری پزشکی یا دندون؟

دندون نمیارم. اگر هم بیارم آزاد شهر های خیلی دور که حاضر نیستم برم. پزشکی هم گفتم نمیخوام برای به درآمد رسیدن ۱۴ ۱۵ سال صبر کنم و فشار کاریش به شدت زیاده. مطمئن نیستم بخوام همچین شغل پر استرسی داشته باشم

دندون نمیارم. اگر هم بیارم آزاد شهر های خیلی دور که حاضر نیستم برم. پزشکی هم گفتم نمیخوام برای به در ...

آهان راست میگی 

ولی به نظرم برو دارو بهتره چون خوب فکر میکنم بازار کارش بیشتره