2777
2789
عنوان

برنامه نویسی

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 30 پست
اره سه جلسه فقط داشت راجع بیل گیتس و جابز و... صحبت میکرد از هشت جلسهواقعا که خجالت آورهدلیلی نداره ...

خب دوره ۱۲ قدم که هشت جلسه ای نیست پس معلومه اصلا نمیدونی چیه این دوره تخصصیه و آموزش سی پلاس پلاس هست شاید رفتی اینستا کلیپ دیدی فکر میکنی دوره ۱۲ قدم رو دیدی 

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

وقتی با دوره ۱۲ قدم مشکل شخصی داری:

وقتی هم کلاهبرداری هم پررو

هیچ بعید نیست استارتر همین تاپیک با صفر تا پست از اعضای باند شما باشه که برای چندمین بار تاپیک های تکراریتونو از سر بگیرید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یه سوال منم میخاستم ارشد بخونم یک شاخه و کلاس های بیرون ثبت نام‌گنم‌شنیدم کلاس های بیرون خوب ن ...

برای برنامه نویسی و تخصص های مربوطه بله باید کلاس بیرون از دانشگاه برید داخل خود دانشگاه مباحث تئوری رو یاد میدن نه تخصصی و کدنویسی رو

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

وقتی هم کلاهبرداری هم پرروهیچ بعید نیست استارتر همین تاپیک با صفر تا پست از اعضای باند شما باشه که ب ...

@niniyar‍ سلام خسته نباشید من فقط اومدم راهنمایی کردم به من تهمت کلاهبرداری  میزنه

مگه استارتر نباید ریپلی بزنه روی پیام ها ایشون چیکار داره من تو تاپیک یکی چی گفتم

لطفا رسیدگی بشه

با چند نفر دیگه هم درگیر شده تو نی نی سایت

یه سوال دیگ برا شروع ما کامپیوتر داریم ولی برا شرووع نیاز به لپ تاپ‌اینا نیست؟

کامپیوتر یا لپتاپ یکیش کافیه 

فرقی ندارن که با هم

خب دوره ۱۲ قدم که هشت جلسه ای نیست پس معلومه اصلا نمیدونی چیه این دوره تخصصیه و آموزش سی پلاس پلاس ه ...

اوه اره در ظاهر 12 جلسه در 18 تا وویس مزخرفههههههه ولی در واقع هیچیییی نیست

حوضه ها رو سرچ‌کن مثلا بین فرانت و بک اند موندی 

یه مدت مباحث مربوط به فرانت رو یادبگیر پروژه های کوچیک بزن در حد ۲ ۳ ماه

بعد برو سراغ بک اند و همین روش 

حتما حتما پروژه بزن ببین علاقه داری یا نه

من فکر میکردم به فرانت علاقه دارم یه چند تا پروژه زدم دیدم اصلا خوشم نمیاد رفتم سراغ بک اند 

اینا توصیه یکی دو تا برنامه نویس بود خودشون هم این مدلی علاقشون رو کشف کرده بودن

@niniyar‍ 

سلام نی نی یار

کاربرهایی که اسکرین شات تاپیک هاشون رو اینجا گذاشتم همه دارن با داستان های مشابه از یک دوره خاص از یک موسسه تبلیغ میکنن به عنوان کسی که تحت تاثیر تبلیغات اینا این دوره گرون و به دردنخور خریدم ازتون میخوام اگه صرفا کاربرهای فیک تبلیغاتی هستن باهاشون برخورد کنید تا کسی مثل من گول نخوره

@niniyar‍ سلام نی نی یارکاربرهایی که اسکرین شات تاپیک هاشون رو اینجا گذاشتم همه دارن با داستان های م ...

اتفاقا منم ی مدت خیلیییی پیگیر بودم برا خرید،اتفاقا چون تبلیغات زیاد این کاربر و ی کاربر دیگه رو دیدم شک کردم و دیگه نخریدم 👀

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا باز نگشتی دیگر   
اتفاقا منم ی مدت خیلیییی پیگیر بودم برا خرید،اتفاقا چون تبلیغات زیاد این کاربر و ی کاربر دیگه رو دید ...

شما حواست جمع بود

من اول پستای همین شخص رو خوندم چون تاپیک های متفاوت داشت و ضایع تبلیغ نکرده بود تعداد پستاش بالا بود و مدت زیادی از عضویتش میگذشت گولشو خوردم دوره رو خریدم

بعد از خرید دیدم چند نفرن دقیقا با همین ویژگی ها دارن یه حرف رو تکرار میکنن 

بازم اولش به خودم دلداری دادم گفتم اشکال نداره اگه دوره خوبی باشه بذار براش تبلیغ کنن ولی نمیدونی چه مزخرفی بود

گفتم حداقل نذارم کس دیگه سرش کلاه بره