2777
2789
عنوان

بی حسی اون

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 36 پست
عزیزم من نمیتونم قضاوت کنم ولی اگه شرایطم نباشه پسرای الانی میرن‌ سوییت میگیرن والا

خودشم میگه

ما هیچ پولی نداریم

هیچی

دانشجوییم

هردومون

یدونه کافه بزور بریم

سوییت که .....

اللهم عجل لولیک الفرج ✨🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزار بار گفتمهربار هم یه چیزایی گفته چسبیده به عقلممیگم شرایط اینک دوتایی باهم تنها باشیم خییییییلی ...

کلا نداره یا اینکه ضعیفه 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

نهههه دارهضعیف هم نیستتعداد بسیار کمراستی چقدر شبیه سوالای مامانم 😂😁🩷

خب پس زیاد نگران نباش ،بزرگی گفته  مردا رو به حال خود بگذارید، با آنها در نیاویزید، انها  را به اجبار به سوی خود نخوانید، مرد نیازمند عشوه‌‌گری و طنازی است، نه زور و اجبار

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

همینهمینایشون خیلی زیاد داغ نیستشایدم هست اما شرایطش نیستچی بگم بخدا خودمم موندم

ببین من هم عقد بودم شرایط هیچ کاری رو نداشتیم یعنی حق نداشتیم تو یه اتاق تنها بمونیم🥴

و تا عروسی هم رابطه نداشتیم 

ولی شوهر من به هر بهونه ای اگه من دور مینشستم خودش میومد بغل من مینشست

همیشه حواسش به من بود ینی یه جفت کفش میخرید میگفت بپوش میخوام تو پاهات ببینمش لباسو بپوش میخوام ببینم 

توی متاهلی خب چیز عادیه یکم توجه ها کم بشه ولی توی نامزدی غیر معموله

ببین من هم عقد بودم شرایط هیچ کاری رو نداشتیم یعنی حق نداشتیم تو یه اتاق تنها بمونیم🥴و تا عروسی هم ...

به به چه عاااااااالی

ایشون هم همینطور هست در جمع

مخصوصا خانواده خودشون

توجه و... داره

اما امروز و ۲ /۳ بار بخاطر ایشون لباس پوشیدم

توجه نکرده

بعد پشیمون و عذرخواهی و اینا که من نیازی ندارم به عذرخواهی ایشون 

اللهم عجل لولیک الفرج ✨🩷

یه دلیل دیگم هست فکرش زیاده بخاطر شرایط مالی آقایون وقتی شرایط مالیشون خوب نباشه شرایط روحیشونم خراب ...

مخصوصا ما

هردو دانشجوییم

شرایط درسی همسرم سخته

ما جدی هیییییچ مالی نداریم بخواهیم مشکل مالی داشته باشیم

خییییییلی در عذابیم

حسرت خیلی چیزا که خیلی عروس ها دارند تو دلمه

من ۹۹ درصد نداشتم 

اما خب 

صبر می‌کنم و شکر خدا

اللهم عجل لولیک الفرج ✨🩷

خودت الان عزیزم اذیتی ؟ اگر اذیت نیستی که ایرادی نداره طبعش متعادله

نه عزیزم هیچ اذیتی هیچی