2777
2789
عنوان

رابطه زن و شوهری و راه طلاق

520 بازدید | 33 پست

سلام عصرتون بخیر 

من با همسرم رابطه دوستی داشتم عاشق و معشوق بودیم حسابی. هر چند جفتمونم سنمون پایینه 

من این وسط از همه چیم زدم داغون داغون شدم قید همه چیو بخاطرش زدم . مردیم تا بهم رسیدیم 

ولی از زمانی که محرم شدیم یه روز خوش ندیدم 

رهام کرد رفتم سمتش تو خونه پدر شوهر باهاش زندگی کردم یجا. ولی مدت کم بازم سر مادرش و دخالت ها یه روز خوش ندیدم . یکی دعوا ها خیلی خیلی خیلی بد بود حتی خودشم پشتم نبود و باهاشون مقابلم وایساده بود با وضع بدی اومدم خونه بابام همه گفتن سر عقل میاد میادش ولی نیومد سراغم که نیمد مجبور شدم از راه دادگاه اقدام کنم حتی یکی دادگاهام نیومد اصلا یکسال و نیمه که انگار نه انگار وجود دارم . رفته دوست دختر پیدا کرده بهم دوست دخترش پیام داده . 

رفتم یه جلسه دادگاه بلانسبت خرم کرد گفت رضایت بدی میریم سر زندگیمون دادم ولی قالم گزاشت رفت 

مجبور شدم مهریمو گزاشتم اجرا از بس اذیتم میکرد مادرش با حرف و پیغام و پسغام.... 

اوضاعم خیلی بهم ریختس 

من می‌خوامش دوستش دارم ولی اون کلا رهام کرده زمان کوتاهیم نیست یک سال و نیمه 

فقط توهین و فحاشی بلده فقط!!! 

یهو آنقدر ازش متنفر میشم که می‌خوام سر به تنش نباشه بعد یه مدت بدجور دلتنگش میشم اعصابم می‌ریزه بهم 

وکیل بی شرفشم این وسط موش میدوونه 

بهش میگم چرا یجوری رفتار میکنی انگار تو زنشی من اومدم وسط رابطتتون چرا میگم دوستش دارم می‌خوام زندگی کنم بهم میگی حق نداری عین بچه آدم طلاق بگیر 

میگه فکر کن می‌خوام زنش بشم 

در صورتی که اصلا سناشون بهم نمیخوره و شوهر منم بچست از لحاظ اجتماعی مالی صفره چراشو نمی‌دونم 

حالم خیلی بده همش میگم چرا باید اینحوری باشه چرا شوهری که از جونم بیشتر دوستش داشتم اینجوری چشم بسته روم . دوستم میگه دعا گرفتن میونتون اینجوری شده 

ولی من اهلش نیستم که مثل مامانش بخوام برم سمت این چیزا 

چیکار کنم واقعا دو راهی بدی گیر کردم 

حال روحیم خرابه خیلی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوراهی چرا؟!

تمومش کن، بره هرچقدر هم برات سخت باشه

از این آدم برات شوهر درنمیاد زندگی و اینده اتو نابود نکن

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

معلومه حال رو حی ات خوب نیست 

یکم عقل ات رو بدهکار بگیر این مرد ارزش برگشتن داره ؟ارزش دلتنگ شدن داره ؟ 

جدا شو 

نه پول داره نه اخلاق نه شخصیت نه معرفت نه خونواده

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

منم ی نفر تو زندگیم بود ی ماه مونده ب عقد منصرف شد.

یک سال همه کاری کردم سر عقل نیومد.

ی متن برای این حالت دارم اهنگ علیرضا قربانی دانلود کن ب اسم روزگار غریب.

دقیقا اونجایی هستیم که میگه 

چ سود از این سکوت ،آه از این صبوری

یک و سال نیمه ندیدمش اصلا نمیزارن ببینمش 

یک ماه پیش فقط دادگاه اومد 

اونم یه بغلم کرد خر شدم رضایت دادم اومدیم بیرون حاجی حاجی مکه 

خستم دیگه خستم 

میترسم دادخواست طلاق بدم 

دلم گیره از یه ورم خود درگیری دارم میگم دلت پیش چیه این بی شرف گیره 

سعی کن سکوت یاد بگیری.بذار اونا حرف بزنن گوش کن

انقدر حرفا بستن بهم سکوت کردم خیلی سکوت کردم 

مشکل من این بود که از اول دوستی دیدم رفتار مادرشو ولی گفت زنم بشی زنمی دیگه نمیزارم پشتتم 

ولی وقتی زنش شدم خودشم رفت تو تیمشون