2777
2789
عنوان

حس میکنم نجابتم از بین رفته و آلوده شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 8521 بازدید | 164 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی اینو فراموشش کن ازهمه جا بلاک کن مبادا دیگه جوابش بدی خیلی سوع استفاده گره

با همین حرفاش ازش سرد شدم و دیگع دوسش ندارم،همشم میگع دوست دختر قبلیم نمیذاشت شام بخرم براش،یکی نیست بگه بیشعور من از خونه بابام سیر و راحت ننشستم تو بیای دم خونمون دنبالم،من گشنه و تشنه تو شهر غریب تو خوابگاه نشستم حمومم نمیتونستم برم تو تو اومدی دنبالم شامم نذارم بدی؟؟

واقعا عقل نداره دختره چه جوری جرات کرده برهاین پولدار هم نیست فکر نکنم خارج هم باشه

پولدار که خودم شک کردم بهش گفتم فقیری؟؟بهش برخورد ولی خودش سفر رفت خوب خرج خودش کرد پولدار نباشه فقیرم نیست برای من خسیس بود 

قشنگ پیداست چقدر مرده وحشی چیه بابا اینجور آدمها پوچ و ترسو هستند . توام ساده ای وگرنه واسه هر کی ش ...

باهاش حرف بزنی میگی خیلی آقاست و جنتلمنه،با خانوادم حرف زد گفتن تو بیا اینجا بحثو عوض کرده بود اینام گفتن امیدی بهش نیست ۴ ماه ایران بود نیومد گریه میکرد تو نیای هیچوقت همو نمیبینیم آخرش خودم رفتم دیدنش،الان درآومده میگه تو نمیومدی من میومدم

اخه به من گفته بودم دختره همه موهاشو قیچی کرده داده بهم وقتی کات کردیم منن عکس دستبند گیسوی یار براش ...

فکر کنم بدت نمیاد حرفاش باور کنی آبجی.

وقتی داره بدون هیچ اثباتی داره ازت بهره ولذت میبره تلاش میکنه ک از دستت نده شمام ببخشید زود باور و دل رحمی اون یه مار هفت خطه میدونه چطور خامت کنه گول حرفاش بخوری

مگه عشق ودوست داشتن ب حرفه؟! خودش گفته اون دختر کات کرده ازکجا معلوم خود شیطونش ولش نکرده وقتی ازش سیر شده باخودش گفته میرم سراغ یکی دیگه.ازاین شاخه ب اون شاخه پریدنه

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍