2777
2789
عنوان

حس میکنم نجابتم از بین رفته و آلوده شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 8520 بازدید | 164 پست
والا فقط تو حرف دوسم داشته تو عمل شبا میبردم شام آخرشم بهم گفت دختر فلانی عاشقمه برام دستبند طلا خری ...

چقد پررو تشرف دارن، بگو برو با همون دختری ک عاشقته برات دستبند طلا خریده بی توقعه عاشقته میخواد برات یه سرویس طلا هم بخره 😐 پس میخواد ازتم بکَنه .گول اشک ریختن تمساحیش نخور خدا میدونه چقد ازاینکارا کرده تا حرفه ای شده قلق همه رو بلد شده مریضت میکنه ازش فاصله بگیر هیچ رودر بایستی هم باش نکن

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

بهش گفتم اومدم شهرت یه روز تو اتوبوس بودم گذاشتی برم پانسیون بخوابم فقط زمانیکه خواست لخت شم خونه گر ...

ببینم تا چه حد شما لخت شدی ، واقعا خطرناکه برات ، دوربین مخفی و فیلم گرفتن ، 

بعد نترسیدی دهتا مرد عوضی شب بریزند خونه تجاوز کنند بهت ، یا بدزدنت و تا همیشه ازت سو استفاده جنسی کنند؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه می‌خواسته طلا هم بخری براش ، طرف شغلش اینه ، ی چیز بگم ، مطمئنی ازت فیلم نگرفته واسه اخاذی ؟

نه همچین آدمی نیست بعد خودم خونه رو تاریک کردم گفتم خیلی باهات راحت نیستم تو روشنایی،دقیقا حس کردم بهم طعنه زد که تو برام طلا نگرفتی اون دختره هنوزم بهش پیام میده و باهاش گاهی حرف میزنه میگه بابام منو بهت نمیده ولی تاابد عاشقتم 

ببینم تا چه حد شما لخت شدی ، واقعا خطرناکه برات ، دوربین مخفی و فیلم گرفتن ، بعد نترسیدی دهتا مرد عو ...

واقعا عقل نداره دختره 

چه جوری جرات کرده بره

این پولدار هم نیست فکر نکنم خارج هم باشه 

ببینم تا چه حد شما لخت شدی ، واقعا خطرناکه برات ، دوربین مخفی و فیلم گرفتن ، بعد نترسیدی دهتا مرد عو ...

استارتر این کاربر درست میگه نکنه ازت فیلم گرفته چه جراتی داشتی بعد اون شب به خانوادت گفتی کجایی

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

نه همچین آدمی نیست بعد خودم خونه رو تاریک کردم گفتم خیلی باهات راحت نیستم تو روشنایی،دقیقا حس کردم ب ...

ببخشید ولی از حرفهات پیداست هنوز هم ساده هستی ، اعصابم خورد شد ، سرمو به کدوم دیوار بکوبم

چقد پررو تشرف دارن، بگو برو با همون دختری ک عاشقته برات دستبند طلا خریده بی توقعه عاشقته میخواد برات ...

اخه به من گفته بودم دختره همه موهاشو قیچی کرده داده بهم وقتی کات کردیم منن عکس دستبند گیسوی یار براش فرستادم گفتم بهش بگو از اینا برات سفارش بده همه موهاشو قیچی نکنه گفت اتفاقا برام دستبند چرمی گرفته منتها طلا نه از اینا سریعم عکسشو فرستاد

اخه به من گفته بودم دختره همه موهاشو قیچی کرده داده بهم وقتی کات کردیم منن عکس دستبند گیسوی یار براش ...

طرف میخواد بگه یک تحفه ای هستم ، بدو بدو الان از دستت میرم ، بعد ازت باجگیری عاطفی کنه ، کاش مرتیکه دم دستم بود فکشو مشکوندم

خانوادم بهم گفتن ولی من گفتم من بچه یتیمم ننه بابا ندارم اگر هم سرمو بریدن چیزی نمیشه😂البتع بگم بهش اعتماد داشتم میدونستم دزد نیست

اخه به من گفته بودم دختره همه موهاشو قیچی کرده داده بهم وقتی کات کردیم منن عکس دستبند گیسوی یار براش ...

اسی اینو فراموشش کن ازهمه جا بلاک کن مبادا دیگه جوابش بدی خیلی سوع استفاده گره

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

طرف میخواد بگه یک تحفه ای هستم ، بدو بدو الان از دستت میرم ، بعد ازت باجگیری عاطفی کنه ، کاش مرتیکه ...

باهاش حرف بزنی میگه خودش فرشتع معصومیه که من ظلم بهش کردم و گریه میکنه بجای زدن نازشم میکنی😄