کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خوندن رمان زیاد تو سن کم واقعا رو ذهن من اثر گذاشت و بیمارم کردالان خیال پردازی مثبت دارم
چند سالتون بود؟
یعنی چی خیال پردازی مثبت؟
کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
البته گاهی صحنه هایی ممکنه بیاد تو ذهنم. ولی شاید همون روز اول که کتابو تموم کردم.
کاربری قبلا برای فرد دیگهای بوده. تاپیکهای دو سه سال قبل رو هم ایشون زدن بنابراین نظرات و تاپیکهای بنده هیچ ارتباطی با مطالب تاپیکهای دو سه سال قبل نداره لطفا سریعا قضاوت نفرمایید. با تشکر.
۱۳ ۱۴یعنی تو خیال هام زندگیم بهتر از چیزیه که هستخیلی تو اوج هستمتو رویاهای شیرین هستماخه بعضیام منف ...
خب تاثیری داشته پیش روانشناس رفتنتون؟
چیا بهتون گفت؟
جذابه برامهرىقت حوصلم سر بره خيال پردازي ميكنم درباره آيندم
این زندگی روزانه تونو مختل نکرده؟