2777
2789
عنوان

رمان خوندن باعث شده خیالباف شین

59 بازدید | 12 پست

خودتون سناریو بسازین و تو ذهنتون رمان خلق کنین؟

یا همون رمان صحنه هاشو هی مرور کنین؟

یا من فقط روانی شدم؟

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

خوندن رمان زیاد تو سن کم واقعا رو ذهن من اثر گذاشت و بیمارم کرد

الان خیال پردازی مثبت دارم

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوندن رمان زیاد تو سن کم واقعا رو ذهن من اثر گذاشت و بیمارم کردالان خیال پردازی مثبت دارم

چند سالتون بود؟

یعنی چی خیال پردازی مثبت؟

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
بله😭

باهاش کنار اومدین؟

سن و سال مهمه در این زمینه.

من خودم کتابخوان هستم اما خب اینطور نمیشم .

البته گاهی صحنه هایی ممکنه بیاد تو ذهنم. ولی شاید همون روز اول که کتابو تموم کردم.

کاربری قبلا برای فرد دیگه‌ای بوده. تاپیک‌های دو سه سال قبل رو هم ایشون زدن بنابراین نظرات و تاپیک‌های بنده هیچ ارتباطی با مطالب تاپیک‌های دو سه سال قبل نداره لطفا سریعا قضاوت نفرمایید. با تشکر.

چند سالتون بود؟یعنی چی خیال پردازی مثبت؟

۱۳ ۱۴

یعنی تو خیال هام زندگیم بهتر از چیزیه که هست

خیلی تو اوج هستم

تو رویاهای شیرین هستم

اخه بعضیام منفی خیال پردازی میکنن

من پیش روانشناسم رفتم

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

۱۳ ۱۴یعنی تو خیال هام زندگیم بهتر از چیزیه که هستخیلی تو اوج هستمتو رویاهای شیرین هستماخه بعضیام منف ...

خب تاثیری داشته پیش روانشناس رفتنتون؟

چیا بهتون گفت؟

جذابه برامهرىقت حوصلم سر بره خيال پردازي ميكنم درباره آيندم

این زندگی روزانه تونو مختل نکرده؟

خب تاثیری داشته پیش روانشناس رفتنتون؟چیا بهتون گفت؟

نه

اینکه خودمو مشغول کنم رمان نخونم و اهنگ گوش ندم و از این چیزا البته با انجام دادنشون همش داره کمتر میشع