2777
2789
عنوان

من عروس خوبیم

98 بازدید | 8 پست

دیروز پدرشوهرم رفته ی شهر دیگه ک مادرشوهرم ب ما نگفته بود و شب تنها بود 

امروز ظهر فهمیدیم با همسرم رفتیم سر زدیم برگشتیم خونه 

یهو تو ذهنم اومد خوب این زن تنهاست تو زبون میگه نه نیاید خونه ی من من میخام تنها باشم ولی مطمئنم قلبا اینجور نیست 

ب همسرم گفتم شام میزارم بریم پیشش اول گفت نه ول کن قبول نمیکنه 

گفتم نه ی دروغ ساختم ک ب مامانت بگو فردا طرفای خونه شما ی کاری دارم نمیتونم صبح از خونه خودم این فاصله رو بیام دیر میشه 

شام گذاشتم اومدیم شب هم موندیم 

مادرشوهرم اول داد و بیداد کرد ک نه نمیخام بمونید برید سر زندگیتون من نمیخام مزاحم و سربار باشم ولی ما گفتیم ن می‌مونیم 

خوشحال شد هی دعا میکرد خدا تو پسرمو برام حفظ کنه آنقدر با درکی (درحالیکه همسرم ب چپش هم نبود)

خواستم بگم با عروساتون خوب باشید 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم زیاده روی کردی ولی چون یه شبه بد نبود . ان شا الله که عادت های منفی نسازه این کارت

ب نظرم نمیسازه 

دلی انجام دادم 

و ب خدا گفتم فقط ب خاطر تو 

چون قدیما این زن بدی خیلی کرده بهم ولی واقعا دلم نیومد شب تنها بمونه

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

ب نظرم نمیسازه دلی انجام دادم و ب خدا گفتم فقط ب خاطر تو چون قدیما این زن بدی خیلی کرده بهم ولی واقع ...

خدا خیرت بده . منم از این کارا میکنم . خدا رو شکر بهم بدی هم نکرده شما بخشنده تری . ولی چون معمولا زود عادت میشه براشون توی سن پدر و مادرامون  بازم حواستو جمع کن 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اگه تنها میموند چی میشد؟

شاید دلش می‌گرفت و آه میکشید 

ی لحظه ناخودآگاه فک کردم من تو این موقعیت چ انتظاری دارم 

اومدیم گفتیم خندیدیم فیلم نگا کردیم و خوابیدیم آیا مردیم؟

خدا خیرت بده . منم از این کارا میکنم . خدا رو شکر بهم بدی هم نکرده شما بخشنده تری . ولی چون معمولا ز ...

اره متوجهم ولی این شب تو ده سال اولین باره اتفاق میوفته 

چند بار پدرشوهرم تنها مونده خونه با اینکه غذا داشت بازم من غذا میپختم میاوردم باهم می‌خوردیم مگه چی میشه ولی سری آخر آنقدر مشغله داشتم یادم رفت بعد ب همسرم گفتم بد شد یادمون رفت گفت نه ول کن بابا غذا داشت دیگه