2777
2789
عنوان

بهم گفت به زن جماعت نباید بها بدی

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 31 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هم بعدا تو شوخی بگو به مرد جماعت اصلا نباید اعتماد کرد. بعد هم تماشا کن که چجور منفجر میشه

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

طرف تعادل شخصیتی نداره

کات کن بره

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

منفجر؟! کات

پس تو هم کات کن

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

نمیشه عزیزم... بحث بخشیدن نیستبحث اینه که میترسم شوخی شوخی جدی گفته باشه

از بخشش منظورم‌اینه بحث رو ادامه نده باهاش

اما بازم زیر نظرش بگیر

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
دیگه حرفشو زدگیر نده و بدخلقی نکنولی ببین یا همچین کسی می خواهی بمونی؟

راستش دوسال بیشتر از چیزی که فکرشو کنی بهم عشق ورزید

و من به معنای واقعی کلمه وابسته شدم

یه ماهه دارم با انواع و اقسام بی احترامی ها کنار میام💔

راستش دوسال بیشتر از چیزی که فکرشو کنی بهم عشق ورزیدو من به معنای واقعی کلمه وابسته شدمیه ماهه دارم ...

اشباه از خودته که داری میگی یک ماهه داری کنار میای

پس خودش یک چیزیش هست که یهو بعد از ۲ سال الان داره بی احترامی و انواع واقسام میکنه 

اشباه از خودته که داری میگی یک ماهه داری کنار میایپس خودش یک چیزیش هست که یهو بعد از ۲ سال الان داره ...

میگه شرایط زندگیم بده حوصله هیچکس رو ندارم بلاتکلیفم و فلان