2777
2789
عنوان

عروس اول بودن خوبه یا عروس آخر یا عروس وسطی❓ همگی نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1976 بازدید | 105 پست
سوپ غذا نیست عروس و دوماد هم فامیل نیستن

اون که صد در صد 😂

چهار کس فامیل نیست

عروس دوماد جاری باجناق

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شنیدم اولی بیشتر میرسن چون شور و هیجان دارن مخصوصا اگر خیلی منتظر ازدواج پسر اول بوده باشن ولی ب ...

دقیقااا

حالا شوهره من ۲۰ سالش بود که اومد خواستگاریم 

تو هر مناسبتی برام طلا میاوردن😂😂😂حالاهم برامون خونه خریدن و زدنش به اسم شوهرم 

برا بعدیا هیچیی فعلا😂😂😂

هرکدوم خوبی بدی داده عروس اول بودن چون تجربه ندارن خیلیییی تحویلت میگیرن یا مادرشوهرت چون بی تجربس س ...

والا من عروس آخرم‌ نه مادرشوهرم میچزونم‌ نه دنبال عزیز کردن خودشه چون خواهی نخواهی به خاطر اخلاقش عزیز هست . اصن اهل دعوا و این بچه بازیا نیست 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

من عروس اولم ولی از لحاظ سنی از جاریم کوچیک ترم 

یه حس دوگانه باحالیه 

من به اون به خاطر اینکه ازم بزرگتره احترام میذارم اون به من به حاطر اینکه عروس اول خانواده ام

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

به نظرم فرقی نمیکنه به خودت بستگی داره که  چجور خانواده شوهر رو عادت بدی که بهت بها بدن 

من عروس اول بودم برای من هیییییچی بلد نبود مادر شوهرم (چون به نفعش نبود) جاری دومم مجبورش کرد که براش انجام بده و چیزی به دلش نموند برای سومی خیلی کمتر انجام داد ولی باز بهتر از هیچی من بود 

کلا عروس نباید بی زبون باشه این تجربه  من هستش

و خدایی که  بشدت کافیست 🌱

عروس پنجمی هستم مادر شوهرم هیچکسو دوست نداره احساس میکنم،برام مهم نیست 

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷