2777
2789

بچه ها لطفا بگید منو راهنمایی کنید بگید اگه میخوای لاغری شی تو یکی دوماه نمیتونی یک دفه 20 کیلو کم کنی فیت شی خوشگل شی طول میشه باید رژیم بگیری باید پایبند باشی لطفا بگید چ غلطی کنم من هی رژیم میگیرم هی میبینم لاغر نشدم اونقدر باز پرخوری میکنم خیلیییی غذا میخورم کمکم کنید چی بخورم اشتهام کم شه بگید 

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟

عزیزم من خودم درحال کاهش وزنم ۱۰ کیلو کم کردم رژیم سخت داشتم باشگاه رفتم پیاده روی کردم مسیر سختی هست و زمان نیاز داره

برای خوشبخت شدنم میشه یه صلوات بفرستی؟ دوستان عزیز کاربری دست دونفره، انقدر نپرسین . یه ۱۶ و یه ۱۸ ساله.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه عجولی و این موضوع نمیزاره لاغر بشی تو دو ماه یه ماه نمیشههه باید پنج ماه زمان بدی تو پنج ماه قشنگ بیست کیلو کم میکنی نباید یخت باشه رژیمت جا بزنی منم یکیاله. میخوام ده کیلو کم کنم نمیتونم میخوام رژیم دکتر کرمانی بگیرم به توام پیشنهاد میکنم تو یکی دو ماه هم اصلاااا فکرشو نکن نمیشه پنج ماه کم کم زمان نیاز داری 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

متاسفانه عجولی و این موضوع نمیزاره لاغر بشی تو دو ماه یه ماه نمیشههه باید پنج ماه زمان بدی تو پنج ما ...

اره ولی خودمو میبینم دیونه میشم 

البته ۱۰ کیلو نه ۹ ۸ کیلوخیلی بد بود رژیمم اصن توصیه نمیکنم مثلا ی روزا فست ۲۰ ساعت میگرفتم ی روز فس ...

چربی کم شد یا آب بدن؟

من میخوام پهلو هام اینا آب شه بیشتر 

البته ۱۰ کیلو نه ۹ ۸ کیلوخیلی بد بود رژیمم اصن توصیه نمیکنم مثلا ی روزا فست ۲۰ ساعت میگرفتم ی روز فس ...

مرسی گلم.بدنت شل نشد پوستت؟

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

مرسی گلم.بدنت شل نشد پوستت؟

نهه ولی اگ ورزش کنی با ورزش پیش بری و همینطور روغن مالی مثلا من رو غن نارگیل گرفتم شبا قبل خواب بزنی کمک میکنه ب جلو گیری از شل شدح

کاربری خواهرم بوده الان برای منه