2777
2789
عنوان

با دلشکسته ومضطرب می‌خوام دعاهاتون در حق دخترم دریغ نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 54 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه شب نمیمونه همیشه تاریک نیس میدونی امید ینی چی؟؟ ینی خدا اگه بخواد با شمع هم شب رو برات روشن کن ...

نمیدونی چقد با این کامنتت گریه کردم😔

جواب حرفای احمقانه و غیرمنطقی رو نمیدم😏😊دختر شیرازیم😎🥰

همیشه شب نمیمونه همیشه تاریک نیس میدونی امید ینی چی؟؟ ینی خدا اگه بخواد با شمع هم شب رو برات روشن کن ...

نمیدونم چرا خدا انقد منو عذاب میده چرا انقد تبعیض چرا چرا چرا قه روز خوش نداشتم از بچگی

نمیدونم چرا خدا انقد منو عذاب میده چرا انقد تبعیض چرا چرا چرا قه روز خوش نداشتم از بچگی

منم سال‌های طولانی روز خوش نداشتم چه شب و روزایی و تنهایی و سخت گذروندم شاید از تصور یه آدم ب دور باشه دردایی ک کشیدم اماااا

خدا یهو همه چی و عوض کرد بهترین روزامو بعدش گذروندم...خوشبخت شدم خنده ب لبهام اومد

باور کن واقعا کلیشه ای نمیگم اما هیچوقت زندگی سیاه و تاریک نمیمونه شاید دیر بگذره شاید سخت و بد بگذره اما ب هرحال آخر هر قصه ای قشنگ تموم میشه و آدم خوبه خوشحال میشه 

امیدتو از دست نده گلم من خیلی با خدا دعوا و قهر و بحث کردم اما فهمیدم تو کل زندگیم جز خدا کسی و ندارم ک روزای سختم بهش پناه ببرم تهش ب خدا برگشتم

خدا همه ی اون چیزیه ک من دارم و ناراحتم نیستم خدارو دارم و پادشاهی میکنم خدا نون قلب همه ی بنده هاش و میده نگران نباش فقط کمی بیشتر صبر کن و توکل و انرژیتو برگردون و مثبتش کن❤️

من به تو چی بگم تو خودت بلدی😉

منم سال‌های طولانی روز خوش نداشتم چه شب و روزایی و تنهایی و سخت گذروندم شاید از تصور یه آدم ب دور با ...

۲۵ سالم شد پس دیگه کیه 😔😔😔😔الانم مشکوکم به یه مریضی لاعلاج اگه داشته باشمش واقعا خودکشی میکنم به خودش قسم میکنم دیگه توان این یکیو ندارم چرا انقد بهم ظلم میکنه همه درارو به روم بسته گناهم چی بود جرمم چی بود چرا بقیه تو عشق و حالن من تو گریه و درد و مریضی

منم سال‌های طولانی روز خوش نداشتم چه شب و روزایی و تنهایی و سخت گذروندم شاید از تصور یه آدم ب دور با ...

زندگیم فلج شده ده ساله کاری نمیتونم بکنم کاش بمیرم

سلام گلم شبت بخیرآزمایش دخترتون چی شد؟

سلام عزیزم .ببخشید نگرانتون کردم 

خدا و صد هزار مرتبه شکر جواب ازمایش منفی شد و تصمیم گرفتیم به همین جواب اعتماد کنیم ودیگه پیگیری نکنیم وبسپاریم به خدا 

خدا رو شکر که همیشه پناه زندگیم بود 

من انشالله چند روز دیگه راهی مشهدم 

خیلی براتون دعا میکنم .وتا عمر دارم لطف ومحبت بچه های اینجا رو در حقم فراموش نمیکنم وهمیشه دعاگتون هستم 

الهی به هرچی میخوایی خدا بهتون بده 

منو حلال کنید که استرس وارد کردم 

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

سلام عزیزم .ببخشید نگرانتون کردم خدا و صد هزار مرتبه شکر جواب ازمایش منفی شد و تصمیم گرفتیم به همین ...

سلام گل قشنگم الهی شکر هزار مرتبه شکر 

دیدی گفتم مطمئنم جواب آزمایش منفی میشه نگران نباش مادر جان🥲♥️💋قوربونت برم که یه عالمه استرس داشتی 

زیارتت هم قبول گلم برای منم دعا کن چیزی که میخوام جور بشه اسمم ملیکاس🥲♥️ 

مرسی عزیزم 

سلام گل قشنگم الهی شکر هزار مرتبه شکر دیدی گفتم مطمئنم جواب آزمایش منفی میشه نگران نباش مادر جان🥲♥️ ...

عزیزی ملیکا جان چشم 

فرداخبرمون کن خبر سلامتیش رو بدهمن مطمئنم سالمه سالمهمنتظرتما

سلام عزیزم خدا و صد هزار مرتبه شکر که دوباره پناهم شد 

جواب آزمایش دختر منفی بود و تصمیم گرفتم به این جواب اعتماد کنم ودیگه تکرار نکنم وبسپاریم به خدای بزرگ 

هیچ وقت لطف ومحبتت بچه های اینجا در حقم ومهربونیشون در حقم رو فراموش نمیکنم 

الهی هرچی از خدا می‌خوان بهشون بده که انقدر قلب بزرگی دارن برای یه آدم که حتی از نزدیکم ندیدنش دلشون شور مبزنه وجویای احوال حالش هستن 

انشالله عازم مشهدم برای تک تکتون دعا میکنم 

وهیچ وقت از یادم فراموش نمیشید 

من همیشه تاپیک های شمارو می بینم.ان شاءالله تاپیک بعدی پراز خبرهای خوش باشه. منم دخترم هرآزمایشی مید ...

جواب آزمایش دختر منفی بود و تصمیم گرفتم به این جواب اعتماد کنم ودیگه تکرار نکنم وبسپاریم به خدای بزرگ 

الهی هرچی از خدا می‌خوان بهشون بده که انقدر قلب بزرگی دارن برای یه آدم که حتی از نزدیکم ندیدنش دلشون شور مبزنه وجویای احوال حالش هستن 

اینجوری نگو.فردادیه یس بخون و برو .شک نکن با خوشحالی برمیگردی