2777
2789
عنوان

با دلشکسته ومضطرب می‌خوام دعاهاتون در حق دخترم دریغ نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 54 پست
دعاش میکنم من یکی که دیگه بردیم از مریضی ارزو کنید یا خوب شم یا بمیرم توروخدا هر کی این کامنتو دید ا ...

الهی خدا خودش کمکدکنه الهی زود زود شفاتون از امام رضا بگیرید 

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیزم خیلی براش دعا کنید من دق میکنم

اینجوری نگو.فردادیه یس بخون و برو .شک نکن با خوشحالی برمیگردی

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

من همیشه تاپیک های شمارو می بینم.ان شاءالله تاپیک بعدی پراز خبرهای خوش باشه. منم دخترم هرآزمایشی مید ...

الهی خدا دخترتون برات نگهداره 

التماس دعا 

یعنی میشه فردا منفی بشه تموم بشه 

گلم بیماریش چیه؟

من دوماه پیش دخترم روهمین جوری بردم چکاپ بده که پروتیین ادرار زیاد دفع میکرد در حد اسیب کلیه ،چند بارم تکرار کردم ،که صبح ها دفع نداشت ولی بعد از ظهر زیاد 

دکتر ازمایشگاه گفت انقدر نیا ازمایش بده ببرش سونوگرافی منم به خیال خودم که سونوگرافی با سونوگرافی فرق نداره بردمش تو یه پس کوچه یه سونوگرافی داغون که گفت کلیه بچه مشکل داره و چپش کوچیک شده و این حرفا کوچیک شدن کلیه هم یعنی داره از کار میفته، انگار یه شک عصبی بهم وارد شد خیلی حالم بد شد ،از اون روز همش حالم بده ،بردمش دکتر که سونو قبول نکرد گفتن با توجه به سونو بچه باید علائم نشون بده ببرش یه جای خوب ،اون موقع هم همینجوری بی قرار از همه التماس دعا داشتم تا رفتیم سونوگرافی معروف خوب گفت بافت کلیه ش همین مدلیه کوچیک نشده ومشکلی نداره .خدا میدونه چقدر خوشحال شدم ،تا جواب ازمایش 24ساعتش اومد باز هم پروتین زیاد دفع میکرد 

دکتر گفت اگر صبح دفع نداشته باشه ولی بعد از ظهر دفع داشته باشه مشکلی نیست واین تو افراد لاغر ونوجوون طبیعی هست. بهش میگن دفع پروتیین در حالت ایستاده وکلیه سالمه 

ولی وقتی رفتیم ازمایش صبح وعصر تکرار کردیم تو هر دوتاش پروتیین زیاد بود که دکتر دیگه میخواست دارو تجویز کنه که کلا به خاطر کلیه تخت نظر باشه 

من خودم نذاشتم گفتم نه دوباره تکرار میکنم که باز این دفعه جواب ازمایش منفی شد پروتیینی تو ادرار صبح نبود خداروشکر ،

بازم دکتر گفت باید یه جای معتبر تکرار بشه که مطمئن بشیم منفی هست 

باز یه بار دیگه همون آزمایشگاه تکرار کردم منفی شد 

حالا اومدم  خونه اقوام فردا ببرمش یه آزمایشگاه معتبر برامون دعا کنید که جواب بعدی هم منفی بشه خیالمون راحت ،دوماه من یه خواب راحت نکردم ،

برامون خیلی دعا کنید   

من جواب اشتباه سونو اول که دفعه دوم گفت اشتباه شده جواب منفی ازمایای  اخرو‌همه رو لطف خدا وائمه ودعاهای بچه های اینجا میبینم 

یعنی اگر بشه که جواب تکرار ازمایشم منفی بشه یعنی بچم سالمه ،خدایا خودت پناهم باش 

خیلی التماس دعا دارم 

خیلی لطف بزرگی در حقم می‌کنی من دارم دق میکنم خدایا کمکم کن خدایا کمکم کن خدایا ما هفته دیگه میریم م ...

استغفار 70 بندی امام علی و بخون 

نذر غذا برای کارتن خواب ها بکن حتما جواب میگیری 

من به تو چی بگم تو خودت بلدی😉

استغفار 70 بندی امام علی و بخون نذر غذا برای کارتن خواب ها بکن حتما جواب میگیری

خیلی نذر کردم .حتما اینم انجام میدم .برای دعا کنید 

چند وقته زندگیمون جهنم شده 

تموم بشه فردا این استرسهای 

عزیزممم درکت میکنمم🙃🫂 مطمئنم منفیه مطمئنممن خودم یکی دوسال پیش مشکوک به سرطان بودم تومور داشتم داخ ...

خدارو شکر 

خیلی نذر کردم .حتما اینم انجام میدم .برای دعا کنید چند وقته زندگیمون جهنم شده تموم بشه فردا این استر ...

همیشه شب نمیمونه 

همیشه تاریک نیس میدونی امید ینی چی؟؟ ینی خدا اگه بخواد با شمع هم شب رو برات روشن کنه میکنه... 

من به تو چی بگم تو خودت بلدی😉