2777
2789

ممنون میشم دعا کنید آزمایش فرداشم 

منفی بشه 

داریم میریم یه جای معتبر آزمایش رو بده 

برای دخترم آرمیتا دعا کنید تموم بشه این استرسهای چند وقت 

همیشه دعاهتون در حقم بود به دنیا ممنونتونم برای دخترم دعا کنید .من دق میکنم ،

همیشه دعاگوی همتون هستم 

فردا با خوشحالی همه چیزی تموم  بشه 

الهی خدا دستاتون بگیره 

الهی اجرتون با سید الشهدا

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میرم حرم. دعاش میکنم حتما 

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

میرم حرم. دعاش میکنم حتما

خیلی لطف بزرگی در حقم می‌کنی 

من دارم دق میکنم 

خدایا کمکم کن 

خدایا کمکم کن خدایا 

ما هفته دیگه میریم مشهد یا امام رضا به دادم برس با دل شاد بیام زیارت نه با دل غم زده 

خدایا بدادم برس 

خیلی برامون دعا کن 

خدا دستاتو بگیره 

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

من همیشه تاپیک های شمارو می بینم.ان شاءالله تاپیک بعدی پراز خبرهای خوش باشه. منم دخترم هرآزمایشی میداد همش میزد دفع پروتئین داره.دفع قند .دفع همه چی اصلا. همش مثبت میشد.دفعه بعد که آزمایش میدادیم منفی میشد. آخرش فهمیدن از صفراش بوده.