2777
2789
عنوان

ماشین خریدن و رانندگی یاد گرفتن

130 بازدید | 17 پست

الان بنظرتون منطقیه ماشین بگیرم؟ دست دوم البته 

تا حدود 250 تومن چه ماشینی بنظرتون خوبه؟

اگه تصادف کرده باشه اما کامل تعمیر شده باشه و شاسیاش عوض شده باشه نگیرم؟

کلا هر نظر، پیشنهاد و ایده ای دارین بگین 

و اینکه چیکار کنم یاد بگیرم؟ دارم آموزشگاه میرم ولی به شدت نمی‌دونم چرا ترسو شدم😑

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

شوهر من گاهی معامله ماشین میکنه

به هیچ وجه ماشینی که شاسی مشکل داره نگیر حتی گفتن ی جوش ریز بازم نگیر

دور رنگ بودن مشکل خاصی نیست

ولی سقف و ستون تعویض بود نگیر

ماشینی ک روغن سوزی داره نگیر

در نهایت بنظرم ی پراید سرحال بگیری به نفعته

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با اینکپول بعید بدونم چیز خوبی گیرت بیاد 

صبر کن بعدا پول بیشتری دستت اومد

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

شوهر من گاهی معامله ماشین میکنهبه هیچ وجه ماشینی که شاسی مشکل داره نگیر حتی گفتن ی جوش ریز بازم نگیر ...

قبل خرید واقعا باید کی ببینه که نظر بده؟ 

یکی از آشناها مون مکانیکه اما دلم نمی‌خواد هیچی نشده بره همه جا جار بزنه بگه😑

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

ماشینی که تصادفیه شاسی نمیدونم عوض شده و فلان اصلا سمتش نرید

الانم تا گواهینامه گرفتن صبر کنید

رانندگی نیاز به تمرکز زیادیه و همچنین تمرین زیاد

با ۱۰ جلسه آدم راننده نمیشه

بعدشم برای شما پراید بهترین گزینس اونم ماشین سالم

که البته هنگام خریدش باید حتما کارشناس بررسیش کنه از همه لحاظ.

کارشناس خودرو زیاده پول میگیرن ماشینو کلا کارشناسی میکنن حتی از لحاظ قیمت و برگه بهتون میدن با خیال راحت ماشینو میخرید.

زنگ میزنید میان هر جا که ماشین اونجاست برای بررسیش

@__mahyar

با اینکپول بعید بدونم چیز خوبی گیرت بیاد صبر کن بعدا پول بیشتری دستت اومد

مثلاً چقد؟

قبل خرید واقعا باید کی ببینه که نظر بده؟ یکی از آشناها مون مکانیکه اما دلم نمی‌خواد هیچی نشده بره هم ...

نه وقتی خواستی بگیری میبری کارشناسی ماشین

اونم کارشناسی که خودت میگی نه فروشنده

شوهرم ماشینارو از اشخاص صاحب ماشین میگیره نه بنگاه اینم ی نکته دیگست تو دیوار میتونی پیدا کنی

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

ماشینی که تصادفیه شاسی نمیدونم عوض شده و فلان اصلا سمتش نریدالانم تا گواهینامه گرفتن صبر کنیدرانندگی ...

چرا پراید؟ کلا از روی کنجکاوی میپرسم🥲

مرسی از اطلاعاتتون

مثلاً چقد؟

یه ۲۰۰ دیگه بزار روش 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

واسه ترس از رانندگی‌فقط باید رانندگی‌کنی من قبلا میترسیدم‌فقط با دنده دو‌میرفتم الان فقط تو لاین سرع ...

هیچ وقت فکر نمی‌کردم رانندگی انقد پروسه سختی داشته باشه🥲

یه ۲۰۰ دیگه بزار روش

پس فکر کنم باید آرزوی ماشینو به گور ببرم🥲😂

چرا پراید؟ کلا از روی کنجکاوی میپرسم🥲مرسی از اطلاعاتتون

خواهش میکنم

چون ماشین اولتونه و اینکه نسبت به ماشینای دیگه کم خرج تره از همه لحاظ و خیلی خوب فروشه

بعد که دستتون راه افتاد برید ماشینای مدل بالاتر مثلا ۲۰۶

@__mahyar

پس فکر کنم باید آرزوی ماشینو به گور ببرم🥲😂

حالا ۱۰۰

ولی ماشین ارزون هم به خرج افتاده