2777
2789

سلام 

این تاپیک از اونجایی که ذهنم رسید که دیدم تو تاپیک قبلیم یه سریا گفتن با تغییر رفتارشون رفتار همسرشون بهتر شده 

میخوایم اینجا بهم کمک کنیم 

لطفا بگید چه رفتارایی باعث شد که روابطتون با همسرتون بهتر بشه ؟ 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کاری که خودم تازگیا میخوام انجام بدم بگم 

مثلا همسرمن عادت داره بعد دعوا میگیره بیخیال میخوابه 

قبلنا من بیدارش میکردم و‌دعوا رو ادامه میدادم و به نقاط بدی میرسید اما تصمیم گرفتم از این به بعد من دیگه پاپیچ نشم و فاصله بگیرم تا هر دو طرف آروم‌تر بشیم 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم

من تازه عقد کردم 

بیست یک سالمه 

خب مشکلاتی دارم اما بیشتر بخاطر خودم از جمله نشخوار فکری زیاد و اعتماد بنفس پایین اما همیشه احترامش دارم نمیزارم قهرمون طولانی شه به یک روز هم نمیکشه قدردان زحمت هاش هستم ی گل کوچک هم برام بخره کلی تشکر میکنم چون کلا ادمیم که با کوچکترین هدیه خوشحال میشم 

همسرم مقایسه نمیکنم ازش تعریف میکنم 

عزیزم من با صبوری ،حذف چک کردن گوشی وکارای چرت وپرت همسرم،حذف غر غر کردن،حذف مقایسه وسرکوفت زدن ،پذیرش همسرم با تمام عیب ها ش ،شخصیت دادن توجمع ،تشکربعداز کوچکترین کاری که برامون انجام میده،اهمیت دادن به غذاش سرموقع حذف گله از خانوادش ،سکوت موقع عصبانی شدنش زندگیم تبدیل به گلستان شد،واون بعداز هرکاراشتباهش دنبال جبرانه