2777
2789
عنوان

پسری که باباش هیچی نداره اما خودش همه چی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 33 پست
شغل پسره چیه؟

گفتم ک

مهندس

بچه ندارم هر چي مينوشتم سايت تاييد نميكرد تا اينكه نشستم فكر كردم من اگه بچه داشتم اسمشو چي ميذاشتم ؟ و نوشتم ( مامان مهفام هستم ) و بالاخره اسمم تاييد شد . و شد آنچه شد  ، تقصير من چيه اسم خوبا رو شما برداشتين نامردا  . تيكر تبديل شدن به فردِ دلخواهم !  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارگر بودهنه بساز و بفروش

منظور منم بساز بفروش نبود اوستا بنا بود 

ولی خب کارگر بحثش فرق میکنه 

بنظرم پسر با عرضه ای هس اگ خواستگار ته با این حال فقط عرضه ملاک نیس رفت و امد کن ببین رفتارش با خونوادش چطوره اگ خوب بود مرد زندگیه تامام

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

داره خونه میخره برا باباش

پس بدرد نمیخوره پدری که اونموقع با اون وضع خوب مملکت نتونسته یه خونه حتی بخره ‌مدام از پسرش چشم انتظاری داره پیچه ای که بخاطرعذاب وجدان باید کار کنه وهی براخونواده ی مظلومش خرج کنه این خوبی نیست اینکه تواین شرایط بد پسر مجبور شه خونه براخونوادش بخره نرمال نیس حالا اگه فقط به کمک کوچیک درحد سیصد چهارصد بودبازمیشددرک کرد اما اونا جلوپیشرفتش‌و میگیرن کلا بیخیال شی بهتره هرچی پول دربیاره باید نصف کنی

با ۲۶ سال سن داره دروغ میگه آدم ۲۶ ساله بدون هیچ پشتوانه ای اونم دانشجو دقیقا راه کسب درآمدش چی بوده ...

خودم دیدم سندشو

من که میگم چون پسر خوبیه خدا هم کمکش کرده

بچه ندارم هر چي مينوشتم سايت تاييد نميكرد تا اينكه نشستم فكر كردم من اگه بچه داشتم اسمشو چي ميذاشتم ؟ و نوشتم ( مامان مهفام هستم ) و بالاخره اسمم تاييد شد . و شد آنچه شد  ، تقصير من چيه اسم خوبا رو شما برداشتين نامردا  . تيكر تبديل شدن به فردِ دلخواهم !  
پسره تو ۲۶ سالگی چطوری تونسته خونه بخره؟

اول با داداشش انگار نصف نصف خریده

بعد دنگ داداششم خریده

گلم یا تاپیک فیکه یا اون بهت دروغ گفتهیا که دزدی قاچاق چی مواد فروشی چیزی باشه

وا خدا نکنه عزیزم

پس بدرد نمیخوره پدری که اونموقع با اون وضع خوب مملکت نتونسته یه خونه حتی بخره ‌مدام از پسرش چشم انتظ ...

همبشه هم اینطور نیست اتفاقا من دیدم خیلی پیشرفت کردن اوضاع زندگیشون عالی خدا به ادم‌پول میده فقط واسه خودش خرج نکنه 

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن