2777
2789
عنوان

پسری که باباش هیچی نداره اما خودش همه چی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 33 پست
تو کار مواد مخدر و ... نباشه ؟ مواظب باش بلایی سرت نیاره

ن بابا

ی شرکت ب سرش قسم میخورن

بچه ندارم هر چي مينوشتم سايت تاييد نميكرد تا اينكه نشستم فكر كردم من اگه بچه داشتم اسمشو چي ميذاشتم ؟ و نوشتم ( مامان مهفام هستم ) و بالاخره اسمم تاييد شد . و شد آنچه شد  ، تقصير من چيه اسم خوبا رو شما برداشتين نامردا  . تيكر تبديل شدن به فردِ دلخواهم !  
همبشه هم اینطور نیست اتفاقا من دیدم خیلی پیشرفت کردن اوضاع زندگیشون عالی خدا به ادم‌پول میده فقط واس ...

خدابه آدم پول میده اما اگه ببینه با به ناحق خرج کردن پول ادامه میدی اسراف حساب میکنه حتی اگه خونواده ای باشن که نیازمندنیستن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدابه آدم پول میده اما اگه ببینه با به ناحق خرج کردن پول ادامه میدی اسراف حساب میکنه حتی اگه خونواده ...

منظورم نیازمند هست خدا گفته من بهتون پول میدم فقط واسه خودتون نیست به ادمای نبازمند کمک کنین سوره واقعه هستش اکه اشتباه نکنم اونایی که مبگن تلاش خودمون بود در واقع خدا خواسته بهشون داده 

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

ببین خیلی مهندسا هستن زرنگن

میاد از همون دوره دانشجویی شرکت ثبت میکنن و کار میکنن خوب پول در میارن

اسم پزشکا در رفته پول پارو میکنن مهندس و وکیل اگه زرنگ باشن هزار برابر پزشک درامد دارن تازه خستگی جسمی پزشکو ندارن