فکر خودکشی ..حالم از خودم بهم میخوره.۴ ماه پیش ۲۰۰ تاقرص خوردم نمردم ولی کلی حرف شنیدم نمیردم ولی قضاوت شدم نمردم ولی اعضای بدنم داغون شدن..میترشم یهو کاردست خودم بدم که اون لحظه حتی اون دنیاهم واسم مهم نباشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تحت نظر باشم؟مه میدونی چبه اینطور نیست که بگم دست خودمه یانیستافسردگیم خیلی بدتر شده..شرایط محیطیم ک ...
میدونم سخت منم توی شرایط تو بودم خیلی وحشت ناک که الان که یادم میاد تنم میلرزه ولی خدارو شکر در حد خشم بود فقط تلاش میکردم در میخوندم از اون محیط رفتم بیرون الان که به اون موقع فکر میکنم خودمو تحسین میکنم هیچ وقت نا امید نشد، برادرم شیشه میکشید تا ساعت سه سر و صدا میکرد یکیشون بیماری روانی گرفت فحش میداد توهم میزد پدرم خیانت میکرد من که دوست داشتم زندگی سالم داشته باشه آزارم به یه مورچه هم نرسیده بود وسط اینا بودم شانس من کرونا اومد ولی من الان خییلی حالم خوبه مستقل شدم دیگه