2777
2789
عنوان

چرا از تو ذهنم بیرون نمیره🥲

119 بازدید | 18 پست

فکر خودکشی ..حالم از خودم بهم میخوره.۴ ماه پیش ۲۰۰ تاقرص خوردم نمردم ولی کلی حرف شنیدم نمیردم ولی قضاوت شدم نمردم ولی اعضای بدنم داغون شدن..میترشم یهو کاردست خودم بدم که اون لحظه حتی اون دنیاهم واسم مهم نباشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو این دنیا هیچ چیزززززز هیچچچچچچچ کس ارزش خودکشی نداره...مردن کار ترسوها و بزدل هاست.

ادم میخاد بمونه بجنگه بسازه لذتشو ببره 

ایشالله که بشهههههههه...تا خداهست میشههههههه                     

سلام حالا اینکار کار درستی نیس ادم باید همیشه دربرابر مشکلات قوی باشه و تکون نخوره خود کشی اشتباهه و ...

چرا باید دروغ بگم

از این بیشترم میشه خورد نمرد حتما دوزش پایین بوده یا...

قضاوت نکن

متاسفم که اینقدر سریع قضاوت میکنی

نه عزیزم قضاوتت نمیکنم اول خوندم بد متوجه شدم، بعد کامل خوندم تاپیکت را  یه مشکلی داری باید بری دکتر چون تو توی اون لحظه دست خودت نیست

🥰🥰

چرا باید دروغ بگماز این بیشترم میشه خورد نمرد حتما دوزش پایین بوده یا...قضاوت نکن

قضاوت نکردم پرسیدم 

ولی هیچی ارزش نداره آدم خودشو بکشه هزاران آدم هستن تلاش میکنن و دست ما میزنن برای جیزی که شما داری و میخوای نابودش کنی مثل همین حق زندگی 

نه عزیزم قضاوتت نمیکنم اول خوندم بد متوجه شدم، بعد کامل خوندم تاپیکت را یه مشکلی داری باید بری دکتر ...

تحت نظر باشم؟

مه میدونی چبه اینطور نیست که بگم دست خودمه یانیست

افسردگیم خیلی بدتر شده..شرایط محیطیم که توشم بده

بعد کافیه راجب این مسئله به کسی بگم.یا مسخره میکنه یا تحقیر یاهم میگه دروع میگی

شما نمیتونی درک کنی

ببین اینو بمن نگووووو من نمیخام بگم از شما بدتر درد کشیدم نهههه 

اما من شبایی و گذروندم ک درکش برا خیلیاااااااا خیلییییی سخته..

ایشالله که بشهههههههه...تا خداهست میشههههههه                     

تحت نظر باشم؟مه میدونی چبه اینطور نیست که بگم دست خودمه یانیستافسردگیم خیلی بدتر شده..شرایط محیطیم ک ...

میدونم سخت منم توی شرایط تو بودم خیلی وحشت ناک که الان که یادم میاد تنم میلرزه ولی خدارو شکر در حد خشم بود فقط تلاش میکردم در میخوندم از اون محیط رفتم بیرون الان که به اون موقع فکر میکنم خودمو تحسین میکنم هیچ وقت نا امید نشد، برادرم شیشه می‌کشید تا ساعت سه سر و صدا می‌کرد یکیشون بیماری روانی گرفت فحش میداد توهم میزد پدرم خیانت می‌کرد من که دوست داشتم زندگی سالم داشته باشه آزارم به یه مورچه هم نرسیده بود وسط اینا بودم شانس من کرونا اومد ولی من الان خییلی حالم خوبه مستقل شدم دیگه

🥰🥰